Troben un venedor de l'ONCE mort des de feia 10 dies a Madrid

El servei de neteja de la companyia va localitzar el cadàver la nit del 4 al 5 de novembre

Cupó 'Sueldazo' ONCE
El venedor portava deu dies mort al quiosc | EFE

Tràgica mort d'un venedor de l'ONCE, dins del seu quiosc a Madrid. La seva família havia denunciat la seva desaparició el passat 25 d'octubre i va ser trobat la nit del 4 al 5 de novembre pel servei de neteja de la companyia. Per l'estat del cadàver, sembla que portava deu dies mort

Denúncia dels sindicats al responsable de la delegació d'ONCE a Madrid

De moment no ha transcendit més informació perquè, segons ha assenyalat ONCE, és necessari esperar que finalitzi la investigació per aclarir els fets. De totes maneres, els sindicats CSIF i CC.OO han interposat una denúncia davant Inspecció de Treball contra el representant legal de la Delegació Territorial d'ONCE a Madrid, per vulneració de normes i legislació laboral.

En el text de la denúncia, demanen que se sancionin les infraccions que es podrien haver donat en el cas, tenint en compte el retard en trobar el cos de la víctima, deu dies després de la defunció. 

La víctima no consta com a titular del quiosc

A més, els sindicats han descobert que el quiosc en qüestió no tenia com a titular oficial la víctima, M.R.G, segurament a conseqüència de diversos canvis d'ubicació dels venedors per substitucions. Els denunciants demanen, en aquest sentit, constatar totes aquestes informacions i confirmar quines accions va portar a terme la direcció de la companyia un cop coneguda la desaparició del seu venedor. Volen aclarir si es pot considerar un accident laboral i si correspon indemnitzar la família.

Segons diuen, la informació «produeix confusió, no resulta veraç ni actualitzada». «No és excepcional que no existeixin claus d'algun quiosc al centre», afegeixen. Reclamen que mai faltin claus de tots els punts de venda. Per últim, volen també que es comuniqui a partir d'ara qualsevol canvi de punt de venda assignat, horari o dia de descans dels treballadors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari