Troben sense vida dos germans que havien desaparegut estranyament a Espanya

El tercer germà, Rafa, ha estat detingut després d'amenaçar els agents quan volien entrar al domicili

La Guàrdia Civil ha trobat els cossos sense vida dels dos germans desapareguts a Los Santos de Maimona, Badajoz. Els cadàvers de Kikín i Antonio estaven a la casa que compartien amb un tercer germà, Rafa, que ha estat detingut aquest dijous, 6 de maig, per oposar resistència als agents.

Els difiunts germans feia cinc dies que havien desaparegut, i totes les sospites se centren en Rafa, que en un primer moment va tractar de dificultar la feina dels agents amb violència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot indica que ha assassinat als seus germans

Efectius de la Guàrdia Civil han aconseguit accedir a l'habitatge dels tres germans extremenys, i durant la inspecció han trobat els cossos. De moment no ha transcendit l'estat dels cossos ni s'ha informat sobre signes de violència, però tot apunta que el culpable ha estat el tercer germà, que segueix detingut. Quan els guàrdies civils han intentat entrar a l'habitatge, Rafa els ha amenaçat.

Els tres germans vivien a la casa familiar dels seus pares i són coneguts a la localitat per protagonitzar diversos aldarulls. Així doncs, es tractava d'una família problemàtica, i un dels germans sovint assistia a un centre social del municipi. De fet, van ser els treballadors del centre que van alertar sobre la seva desaparició. Els veïns van confirmar que feia dies que no veien als dos germans i, per tant, es va obrir la investigació.

Després de detenir al tercer germà, els agents han continuat buscant pistes. Finalment, l'home no ha oposat resistència i ha col·laborat en l'entrada i registre del domicili. Ara, la policia tracta d'aclarir l'autoria i el mòbil del crim per resoldre el macabre succés.

Hores de tensió al voltant de la casa

Rafa ha amenaçat els agents i, a més, ha insultat els veïns i els agents que vigilaven la zona. Per tant, els agents s'han vist obligats a reudir-lo amb un esprai. 

Els germans grans de Rafa van desaparèixer fa cinc dies a Los Santos de Maimona, una localitat extremenya de 8.000 habitants. Un cop detingut, Rafa ha estat conduït a dependències policials, i quan la policia s'ha desplaçat fins a la casa dels tres germans, un furgó l'ha traslladat fins a la zona acompanyat del seu advocat. Rafa els ha facilitat les claus del domicili i, per aquest motiu, els agents han pogut accedir-hi aquest dijous a les 21.00 h.

Mentrestant, la policia ha reforçat la seguretat del carrer davant la creixent expectació dels veïns. Els agents han establert un cordó de seguretat a uns 100 metres de l'habitatge, i a les 22.00 h han iniciat el registre. Tot i això, no han trobat els cossos fins a les 08.00 h d'avui, 7 de maig. 

Crònica d'una desaparició

Kikín solia anar a sopar i recollir menjar a un centre social, però feia dies que no apareixia i, per tant, des del centre van decidir alertar a la policia. Els veïns van assegurar que també feia dies que no veien a Antonio, i que no movia el cotxe. Per tant, aquest dimecres, dos agents s'han presentat al domicili en què viuen els tres germans, i Rafa els ha deixat entrar, però mostrant-se molt nerviós.  

D'altra banda, aquest dijous, Rafa s'ha encarat amb els agents i no els ha deixat entrar. Ha estat llavors quan els agents s'han vist obligats a detenir-lo i traslladar-lo a dependències policials per, després, conduir-lo a una inspecció ocular de l'habitatge. El nerviosisme de Rafa, que ha amenaçat de treure l'escopeta que tenia dins de casa, ha fet sospitar als agents. Després de ser detingut, s'ha negat a saber on estaven els seus germans.


Comentaris

envia el comentari