Daffney Unger, la lluitadora que ha estat trobada sense vida

La troben sense vida després d'uns misteriosos missatges: 'Estic sola'

La lluitadora Daffney Unger apareix sense vida després d'unes estranyes publicacions a les xarxes socials

La lluitadora Shannon Spruill, també anomenada Daffney Unger, ha mort a la seva casa d'Atlanta, als Estats Units, amb tan sols 46 anys. El seu cas és força estrany, ja que la troballa del seu cadàver ha tingut lloc només unes hores després d'uns estranys missatges. En concret, les alarmes van saltar després que la dona compartís unes paraules molt alarmants a les seves xarxes.

La dona, de professió lluitadora, va ser molt coneguda a finals dels 90 i principis dels 2000. Sobretot, va destacar pels seus looks i el seu maquillatge al World Championship Wrestling (WCW).

L'esportista va realitzar un directe en el seu compte personal d'Instagram on demanava perdó en diverses ocasions. Una actitud molt alarmant que no va passar desapercebuda per als seus fans.

[Tweet] 1433483595348332546 [/ tweet]

També va declarar que estava sola i tenia una arma, i llavors van ser molts els seguidors que van pensar que volia posa fi a la seva vida. Una situació extrema que molts van saber veure, tot i que ningú va poder fer res per salvar-li finalment la vida.

El lluitador Mick Foley va demanar ajuda a través de Twitter. Assegurava que Daffney estava "en un mal lloc i amenaça de fer-se mal". Finalment, Foley no va poder parlar amb ella i la tragèdia va arribar en qüestió d'hores.

Daffney Unger es va treure la vida al seu domicili d'Atlanta als 46 anys

En una carta oberta, Foley va publicar en el seu perfil de Facebook un text relatant els seriosos problemes de salut mental que va tenir Daffney. "Crec que tots vam comprar tant la seva personalitat que no ens vam adonar que ella era simplement humana", va dir.

Al seu torn, es va culpar en certa forma per la commoció cerebral que va patir Daffney en un dels seus combats al seu costat. "Li pot haver empitjorat els problemes de salut mental amb els quals va lluitar fins a la seva mort", va assegurar Mick.

Per si fos poc, en un dels seus últims vídeos que va compartir a les xarxes, la lluitadora americana nascuda a Alemanya parlava obertament sobre els seus problemes. Unger parlava sense cap mena de pèls a la llengua sobre el dany cerebral i va confessar patir una encefalopatia traumàtica crònica.

Aquesta és una malaltia que també han patit molts esportistes de futbol americà amb un final molt semblant al de Daffney. "Enteneu que estic sola? ¿No ho enteneu?", Va dir Unger plena de llàgrimes.

"No vull fer res que pugui malmetre el meu cervell, vull que s'estudiï, perquè les generacions futures ho sàpiguen. No siguin ximples com jo", sentenciava la dona de 46 anys a les seves xarxes.

"És dolorós saber que se sentia tan sola i en aquest espai fosc"

Daffney Unger va participar al World Championship Wrestling entre 1999 i 2001 i en el Total Nonstop Action Wrestling entre 2008 i 2011. Sobre la resta de la seva carrera com a lluitadora, Unger la va desenvolupar en el circuit independent.

"Molt trist, reseu pels éssers estimats de Daffney. Mick (Foley) té raó. Si necessites ajuda, truca", va publicar Glenn Jacobs, famós en la indústria de la lluita lliure com Kane. "És increïblement trist escoltar les notícies sobre Daffney / Shannon, és dolorós saber que se sentia tan sola i en aquest espai fosc. Si et sents així, comunica't amb altres persones. Mai estaràs sol", va assegurar Gail Kim.

Les xarxes socials es van omplir de missatges de suport i record a aquesta lluitadora icònica, que tants bons moments va donar als seus més fidels seguidors. Molts d'ells li van dedicar emotius missatges, gairebé sempre acompanyats del hashtag #MentalHealthMatters.

Així les coses, els seus fans intenten fer visible el tema de la salut mental de les persones, un assumpte tabú en moltes ocasions. Volen que deixi de ser una cosa prohibida i evitar futurs successos com el que ha patit Daffney Unger.