Josefa, desapareguda a Puigcerdà el passat 27 de setembre i ha estat trobada sense vida a França

Troben sense vida Josefa, una catalana de 76 anys desapareguda a la Cerdanya

Els Mossos i els Bombers van activar un dispositiu de recerca pel territori

Els Mossos d’Esquadra van compartir el passat 29 de setembre la desaparició de Josefa, una dona de 76 anys a la qual se li va veure per última vegada a Puigcerdà. El cos policial va fer una crida a la col·laboració ciutadana per trobar la dona, qui presentava 1.55m d’alçada i el cabell curt i ros.

Segons informaven els mateixos Mossos a la publicació compartida, la dona desapareguda podria estar desorientada. El dia de la desaparició, que va tenir lloc el passat 27 de setembre, Josefa portava uns texans blaus i anorac fosc fins als genolls. Feia 48 hores que la seva família i persones properes no sabien res d'ella, raó per la qual era de vital importància qualsevol informació útil.

Troben el cos sense vida de Josefa

Un dia després d’anunciar la desaparició, els Mossos compartien una imatge on es veia el dispositiu de recerca que s’estava utilitzant per intentar trobar Josefa amb vida. Els Bombers de la Generalitat també van col·laborar en aquest dispositiu.

Ara, aquest dijous 8 d'octubre i més de deu dies després de ser vista per última vegada, els Mossos d’Esquadra han anunciat la troballa del cos sense vida de la dona de 76 anys, desapareguda a la capital de la Cerdanya. Segons informen, el cos ha estat trobat a França. De moment no ha transcendit més detalls sobre la investigació ni s'ha especificat com va desaparèixer la dona, més enllà del fet que podria trobar-se desorientada.