Un veí de l'Arboç grava com li entren a robar en un pis que tenia en lloguer a Banyeres del Penedès

Un veí de l'Arboç grava com li entren a robar en una casa que tenia en lloguer a Banyeres del Penedès

Se sospita que l'entrada a l'immoble podria ser un pas previ a una ocupació il·legal

Un veí de l'Arboç ha denunciat el robatori amb força que ha patit en un immoble de la seva propietat de Banyeres del Penedès. L'home ha compartit el vídeo d'una càmera de seguretat a través de les xarxes socials i ha posat en alerta els banyerencs.

Pas previ a una ocupació il·legal

Segons explica la víctima de l'assalt, la matinada del passat divendres, 6 de setembre, un home es va escolar a l'habitatge, que a hores d'ara es troba deshabitat, ja que està destinat al lloguer, i se sospita que més enllà de l'incentiu del robatori, podria ser un pas previ a una ocupació il·legal.

Ell mateix ha explicat que ja ha posat la denúncia als Mossos d'Esquadra, els quals també compten amb el vídeo i han de passar a recollir empremtes. Mentre que semblaria que una persona el podria haver reconegut per les imatges i l'hauria relacionat amb les ocupacions il·legals que pateix el municipi.

Un veí de l'Arboç grava com li entren a robar en un pis que tenia en lloguer a Banyeres del Penedès
Un veí de l'Arboç grava com li entren a robar en un pis que tenia en lloguer a Banyeres del Penedès | Facebook

Indignació amb les institucions

El propietari de l'habitatge assaltat, s'ha mostrat molt indignat amb la gestió de les ocupacions il·legals i els lladres reincidents per part de les institucions públiques; i ha emplaçat als polítics que no són vàlids per tenir el poble «servit i protegit» a retirar-se.

De la mateixa manera, ha carregat contundentment contra el sistema judicial, el qual permet «que hi hagi gent amb 400 denúncies per robatori i encara estiguin al carrer com si res».

Et pot interessar:

  • Detingut per exhibir-se davant de menors al Vendrell
  • Les aterridores cares dels assassins de la Sara, la jove apunyalada mortalment al Port de Barcelona
  • Polèmica a Calafell per un local d'oci nocturn que sorteja 'abraçades de cambreres'