Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Denuncien als Mossos per «abús policial» durant una protesta a Barcelona

Els fets es van produir el passat diumenge 24 de maig

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Els agents van intervenir en una manifestació al barri barceloní de Trinitat Vella | Mossos d'Esquadra

El passat diumenge un grup de  veïns es van manifestar en contra d'una casa okupa que hi ha al barri barceloní de Trinitat  Vella. Van protestar a la plaça de la Trinitat en contra de les persones que ocupen la casa perquè estan relacionats amb diversos robatoris al carrer i als comerços i també amb baralles que s'han produït durant els últims quatre mesos, segons recull el mitjà digital 'Metropoli Abierta'.

4 veïns han denunciat els agents per «abús policial»

Ahir dimecres, almenys quatre veïns van  denunciar  als Mossos  d'Esquadra per «abús policial» durant la  manifestació perquè segons han explicat al mitjà citat, els mossos van intervenir tot colpejant a algunes de les persones amb les porres. Algunes d'elles van caure a terra i com a conseqüència van patir ferides lleus i contusions.

Els agents van intervenir per evitar un enfrontament entre els veïns que es manifestaven i un grup reduït de membres de la Xarxa de Suport Mutu de Trinitat Vella que acusaven de «racistes» als manifestants.

Fa uns mesos, un grup de joves estrangers a ocupar la casa i, segons expliquen els veïns, van començar a robar  i a agredir diversos residents, sobretot d'edat avançada. Els conflictes però van anar a més després que el divendres passat un dels joves colpegés a una noia d'ètnia gitana. Davant dels fets la seva família va agredir a alguns dels nois i va intentar calar foc a la casa.