Un vídeo viral permet als Mossos identificar un perillós conductor a Lleida

Va conduir de manera perillosa entre Lleida i Alpicat per les carreteres A-22 i N-240 | S'enfronta a una pena de presó d'entre sis mesos i dos anys

Els Mossos d'Esquadra han identificat i denunciat penalment un home que va ser enregistrat per un altre conductor mentre conduïa de manera temerària i posant en risc la seva vida i la de la resta de conductors en dues carreteres de Lleida. Segons han explicat fonts de la policia catalana a CatalunyaDiari, l'home, veí d'Alcarràs i de 45 anys, va conduir durant diversos quilòmetres fent maniobres estranyes i perilloses. En algun moment, i com es veu al vídeo que ha arribat als Mossos i que ha permès identificar a l'home, s'arriba a posar de cara amb un altre cotxe que circula en sentit contrari. Va conduir durant força estona per les carreteres A-22 i N-240 en el seu pas entre Alpicat i Lleida.

Identificat gràcies al vídeo

Quan el vídeo va arribar a mans de la policia, la Divisió de Trànsit dels Mossos d'Esquadra va obrir diligències per poder-lo identificar. La Unitat d'Atestats dels Mossos de Lleida, amb la col·laboració del grup especialitzat en la recerca documental, el GRD —els experts en control de documentació, plaques de matrícula, etc.—, van poder saber qui era el conductor i poder-lo denunciar penalment. No va ser detingut en poder ser identificat correctament i en tenir domicili conegut. Ara haurà d'esperar a ser citat pel jutge per anar a declarar i esperar l'hora del judici. S'enfronta a una pena d'entre sis mesos i dos anys i a la retirada del carnet de conduir entre un i sis anys.

Els Mossos van poder acreditar que el conductor era l'home que s'ha identificat i denunciat i també li van immobilitzar el vehicle. En conductes com la que es poden observar en el vídeo que s'ha fet viral del conductor, la policia podria imputar a l'home conducció negligent però els investigadors de la policia catalana han imputat conducció temerària per la reiteració del seu comportament i per haver posat en risc la vida d'altres conductors. Els fets van passar el passat dijous 23 d'agost quan passaven pocs minuts per les quatre de la tarda i avui, dilluns 27 d'agost, la policia l'ha pogut identificar i denunciar.


Comentaris

envia el comentari