VÍDEO: Enxampat un jove drogat al Metro de Barcelona amb un ganivet a sobre

El sospitós ha estat expulsat d'un comboi pels vigilants de seguretat

Usària en una estació de metro de Barcelona
L'incident ha tingut lloc a la línia L1 del Metro de Barcelona | Catalunya Diari

Nou incident en el transport públic de Barcelona en ple estiu. La inseguretat i la possibilitat que els carteristes, que formen part del paisatge habitual de les estacions i dels mateixos busos o trens, són font constant de notícies, i aquesta no és una excepció.

Tal com es pot veure en unes imatges compartides a les xarxes socials, els vigilants de seguretat han hagut d'escortar a fora d'un comboi de la línia L1 del Metro de Barcelona un jove per dur a sobre un ganivet de dimensions considerables. 

Enxampat amb un ganivet al Metro de Barcelona

Tot va tenir lloc a l'estació d'Universitat, on després d'aturar-se el tren el viatger va ser expulsat. El protagonista del vídeo, sense samarreta ni la mascareta obligatòria, presenta clars símptomes d'estar sota els efectes dels estupefaents, i duia a terme una maleta. Al seu interior hi havia l'arma blanca, amb la qual ha accedit sense cap mena de pudor al comboi fins a ser enxampat pels vigilants. 

A les mateixes imatges es pot apreciar com alguns viatgers ajuden a evacuar els objectes personals de l'acusat, abans que el tren segueixi amb el seu trajecte. També és destacable que, cap al final del vídeo, una persona demana al vigilant sobre el motiu de la detenció: «Portava un ganivet a sobre, senyor», és la resposta que rep. Tot això en un vídeo compartit a la popular xarxa social Tik Tok amb una breu descripció: «'Personatges'». A les xarxes socials, alguns usuaris han aplaudit l'actuació, i han criticat el fet que s'hagin de donat explicacions fins i tot enmig de l'actuació. 


Comentaris

envia el comentari