Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del patinet temerari enxampat per la Gran Via de Barcelona.

Enxampat un patinet en sentit contrari per un túnel de la Gran Via de Barcelona

La policia investiga els fets però les imatges, de molt mala qualitat, no ajuden a identificar el conductor temerari

Costa de veure.  En un altre ambient ho podríem qualificar d'OVNI, però si mirem amb atenció el vídeo, fins i tot en càmera lenta, tal com es veu en aquest vídeo al qual ha tingut accés CatalunyaDiari, es veu com un home circula en direcció contrària i en patinet pel túnel subterrani de la Gran Via, a Barcelona. Pel voral, a gran velocitat, i sobretot, contra direcció, i de cara amb els cotxes.

No consta que la persona que conduïa de manera completament irregular el patinet hagués patit un accident, però la situació és molt perillosa. El vídeo es va gravar aquest passat dissabte, 2 de febrer, a les sis de la tarda, segons consta a la mateixa gravació.  Hi ha força trànsit i el patinet passa pel costat, com a mínim, d'un autocar i de diversos cotxes, i més en un túnel, fent la circulació encara més perillosa.

Costarà identificar el conductor temerari

La qualitat de les imatges que s'han difós no permeten identificar el conductor i caldrà veure si la investigació de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que disposen de més imatges de les càmeres seguretat, poden arribar a saber qui és el temerari conductor del patinet.  Cal recordar que la normativa municipal no permet, com és evident, conduir en sentit contrari per una via com la Gran Via.

Cada dia més casos de patinets temeraris

El cas recorda el patinet que van enxampar conduint a uns 80 quilómetres per hora per l'avinguda Diagonal amb dues persones a sobre. Finalment els Mossos i la Guàrdia Urbana van poder identificar a les dues persones que, a més, havien robat el patinet d'una botiga. 

Van ser localitzats i sancionats, segons va informar la policia de la ciutat. Els darrers mesos han proliferat els accidents per culpa dels patinets, elèctrics o no, pels carrers de Barcelona i de l'àrea metropolitana. Alguns municipis, com Barcelona, s'han posat mans a l'obra per regular aquest tipus de vehicles que s'han començat a apoderar de la via pública i, fins ara, sense gaires normes.