Muntatge Iker Casillas i nen de genolls agredit

El vídeo d'un nen de genolls que ha fet esclatar Iker Casillas: «Quina mala llet»

El món de l'esport reacciona a les imatges virals d'un menor agredit per dos més

La imatge s'ha fet viral les darreres hores i ha aixecat una onada d'indignació a tot Espanya. En ella es veu un nen agenollat i sent agredit per dos nois més en unes instal·lacions esportives. Famosos del món de l'esport com Iker Casillas han reaccionat a les imatges dures.

«Quina mala llet m'entra, de debò», ha expressat l'exmadridista al perfil de Twitter. Amb ell, altres esportistes s'han fet ressò de la indignant agressió a un nen ocorreguda al camp de futbol d'Otxarkoaga, a Bilbao. El vídeo s'ha fet viral davant de la indignació de milers d'usuaris.

A més, el noi que grava l'escena amb un telèfon mòbil esmenta el nom d'un dels agressors. Les xarxes es van mobilitzar per trobar Aimar, uns dels agressors que propina una brutal puntada de peu al menor agenollat. Poc després el mateix usuari que va pujar el vídeo va anunciar que «ja els han detingut».

El vídeo de l'agressió

El vídeo que ha circulat les últimes hores per la xarxa mostra una duríssima agressió que només fa mal de veure'l. Un nen que juga a l'equip de futbol de l'Ibarsusi es troba agenollat davant d'altres dos. La víctima va amb l'equipació esportiva, mentre que els altres vesteixen roba de carrer.

Els agressors demanen al nen visiblement atemorit que demani perdó, mentre de fons se senten rialles. «Escolta'm, saps què li farem, a agenollar-se i agafar i donar-li una puntada allà». Això és el que diu un dels joves mentre simula una puntada de peu a l'altura del coll.

«Però escolta'm, que caigui sol, zas», afegeix mentre simula de nou la puntada. I prossegueix: «Bum, així, t'ho juro eh, que plori, ara aixeca i un cop a la boca». A continuació l'altre menor que es troba al seu costat assetjant la víctima li propina una violenta puntada de peu a la cara.

Els esportistes esclaten

L'agressió és tan brutal que la víctima cau enrere contra la paret mentre es tapa la cara amb les mans. Sense temps a reaccionar rep una altra puntada de peu, davant la qual cosa el que està gravant demana que cessi l'agressió. És llavors quan pronuncia el nom: “Para, para Aimar, ja està», se sent.

El menor agredit a terra es cobreix amb les mans i demana clemència per no rebre més cops, i el vídeo s'acaba aquí. Es tracta de 26 segons que el tuiter @totorika23 va pujar a les xarxes i que portava 30.000 reaccions i 16.000 retuits. El contingut ha arribat fins a famosos vinculats a l'esport.

Com Iker Casillas, exporter del Reial Madrid i de la Selecció Espanyola, que ha mostrat la seva indignació. També Mario Suárez, del Rayo Vallecano, que ha expressat el seu emprenyament amb l'expressió «fàstic i vergonya». «Cal posar fi a això», afegeix en un al·legat contra l'assetjament infantil.

Ja han estat detinguts

«Vull enviar una abraçada i molt ànim al nen que rep els cops», escriu, i demana que els agressors «paguin per això i no quedi en no res». El seu és sentir dels milers d'espanyols que han reaccionat a les imatges. Demanen que els agressors siguin castigats i denuncien la xacra del bullying.

Les imatges han causat un gran impacte per la indefensió en què es troba la víctima, de genolls i a la mercè de dos abusadors. La brutalitat de la puntada al cap fa estremir, i a la vista de les imatges la cosa podria haver acabat pitjor. Els dos autors de l'agressió ja han estat detinguts.

«Si s'esbrini qui és l'Aimar aquest i els seus dos amiguets valents…» es pot llegir al vídeo pujat a Twitter. «Em diuen que és un equip d'un barri de Bilbao, si aconseguim difusió no serà difícil saber el lloc», escriu aquest usuari. «Ja està tot en marxa», diu un altre anunciant que ja ho han trobat.