Atracció fira

Vídeo: Surten volant cinc persones en una atracció de fira

Es desconeix perquè la barra de seguretat es va soltar

Cinc personeshan resultat ferides després de sortir volant d'una atracció de fira en ple funcionament. Els fets van passar dissabte passat a les festes d'una ciutat de Tailàndia, Lopburi, situada al nord-est de Bangkok, quan una de les atraccions de la fira va patir un problema de funcionament provocant el pànic de tots els presents.

La barra de seguretat es va soltar 

En un vídeo que va compartir un dels espectadors es pot veure perfectament el moment quan tot va succeir. Les imatges mostren catorze persones muntades en una de les atraccions amb alguns crits de diversió quan aquesta es troba en el punt més alt. És en aquest moment quan la barra de seguretat se solta de forma automàtica i cinc d'elles surten disparades caient al terra de la plataforma i fora.

El vídeo ensenya com un nen, en caure, xoca contra la barrera de seguretat i acaba a terra, fora del suport.  El noi s'aixeca sense ajuda però quan ho fa es veu que té sang a la cara. De seguida que l'operari s'adona del que ha passat, atura l'atracció per atendre als ferits i evitar que n'hi hagi més.

També et pot interessar...