Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra

Els Mossos intervenen 821 plantes de marihuana a la Costa Brava

Han detingut un veí de Figueres de 43 anys

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 27 de novembre, a Figueres (Alt Empordà), un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí del mateix municipi, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els agents van intervenir un total de 821 plantes de marihuana, en l'escorcoll de dos domicilis.

Durant un dispositius de la Guàrdia Urbana de Figueres junt amb els tècnics de Fecsa-Endesa per detectar defraudacions de fluid elèctric, plantacions indoor de marihuana i altres il·lícits, es van localitzar dos domicilis amb un elevat consum elèctric i en els quals els agents tenien diversos indicis que hi podria haver plantacions de marihuana. Cap a les cinc de la tarda, després d’obtenir la corresponent autorització judicial, els agents van escorcollar un domicili al carrer Ramon Reig de la mateixa població on, després d’identificar el seu inquilí, hi van trobar 425 plantes de marihuana.

821 plantes de marihuana i la llum punxada

L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que es va comprovar que l’habitatge tenia la instal·lació elèctrica connectada fraudulentament.

A la mateixa hora, es va fer una segona entrada en un altre domicili, en aquest cas del carrer Joaquin Sorolla on, després de constatar que no hi havia ningú al seu interior, hi van localitzar 396 plantes de marihuana  més.

Els dispositius es continuaran realitzant periòdicament  per tal de garantir el normal funcionament de la xarxa elèctrica i la seguretat de les persones veïnes del barri. El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 28 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció de Figueres el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

També et pot interessar...