Pereira celebra el gol marcat amb Goldar

Obren sumari contra el jugador del Nàstic, David Goldar, per presumpta agressió sexual

També està implicat el jugador del RC Celta de Vigo, Santi Mina

El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Vera (Almeria) ha acordat continuar el procediment penal obert el juny de 2017 contra el jugador del Gimnàstic de Tarragona, David Goldar, i el del RC Celta de Vigo, Santi Mina. Tots dos estan acusats d'una presumpta agressió sexual a una jove a la localitat de Mojácar.

Existeixen «indicis suficients» per anar a judici

El jutge del cas ha decidit dictar l'auto d'incoació de sumari, amb data del 22 de novembre, a instàncies del Ministeri Fiscal. Això s'ha fet després de donar-se per conclosa la fase d'instrucció de la causa i concloure que existeixen indicis suficients perquè el cas vagi a judici, segons han pogut confirmar fonts judicials.

Els fets van succeir el mes de juny de 2017 al municipi de Mojácar, després que  la víctima denuncies davant la Guàrdia Civil que havia estat sotmesa a tocaments. Segons el relat de la presumpta agressió sexual, els fets es van produir quan el jugador del Nàstic, David Goldar, investigat en la causa, havia passat estat amb la noia en un local d'oci nocturn i, posteriorment, a dins una caravana.

Segons afirma la jove, Santi Mina, en aquell moment jugador del València CF, havia entrat despullat al vehicle i va intentar mantenir relacions sexuals amb ella, les quals, no es van produir. L'actual futbolista del Celta va ser detingut el juny de 2017 i després de passar a disposició judicial, des de l'entorn del jugador es va confirmar la veracitat de l'assumpte, però van assegurar que hi havia «una versió exagerada» dels fets per part de la jove que va denunciar.

El Nàstic no en sap res

El Gimnàstic de Tarragona no en sap res del cas de David Goldar, segons ha pogut saber TarragonaDigital. Ni que havia estat involucrat en aquest cas i tampoc si el futbolista ha rebut cap notificació del jutjat en els darrers dies, després que s'hagués dictat l'auto d'incoació de sumari el 22 de novembre. Aquest tema serà tractat per l'entitat grana en les pròximes hores, després d'haver-se fet ressò d'aquesta notícia.