Cordó policial dels Mossos d'Esquadra i tres agents de fons

Segon vigilant de seguretat que troben mort en una setmana a Catalunya

El vigilant de seguretat d'unes obres a Badalona ha aparegut mort aquesta matinada i els Mossos no descarten cap hipòtesi

Nova matinal tràgica a Catalunya. Si el passat dimarts el país es llevava amb la notícia que un vigilant del MediaMarkt havia perdut la vida a l'interior de la botiga, aquest divendres Catalunya s'aixeca amb una altra notícia de caràcter similar. El vigilant d'unes obres a Badalona ha aparegut mort a primera hora del matí.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona investiguen l'aparició d'un cadàver en una construcció del barri de Llefià, a Badalona. Segons explica 'El Caso', a quarts de vuit del matí s'ha rebut l'avís de l'aparició del cos sense vida d'un home a l'interior de l'obra. 

Imatge de l'avinguda d'Antoni Bori de Badalona
L'avinguda d'Antoni Bori de Badalona, on ha tingut lloc el succés | Google Maps

Fetes les comprovacions pertinents, els equips desplaçats fins a la zona han vist que era l'encarregat de la vigilància nocturna de l'obra. Els Mossos d'Esquadra, que asseguren al mitjà citat que l'home no presenta signes de criminalitat evident, ja s'han fet càrrec de la investigació del succés. 

No descarten cap hipòtesi

Segons el mateix mitjà, l'home presentava diverses ferides. De fet, en un primer moment semblaven ferides de bala, tot i que els Mossos d'Esquadra no descarten que hagin estat provocades per un altre tipus d'arma. 

A hores d'ara els Mossos no descarten cap via. Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i l'autoritat judicial ja són al punt del succés, en un bloc en construcció a l'avinguda d'Antoni Bori, per esclarir les causes de la mort de l'home. 

Un cas que recorda a un altre: Mor un vigilant al MediaMarkt

Els fets van tenir lloc durant la matinada del passat dimarts, 22 de febrer. El vigilant de seguretat de la botiga MediaMarkt de Via Sabadell havia mort després d'un intent de robatori a la botiga. 

Segons sembla, el vigilant no es va arribar a enfrontar amb els lladres i la seva acció es va limitar a accionar la palanca de seguretat per dissuadir-los. Tot i això, l'home hauria patit un atac de cor en fer-ho, causa que va provocar-li la mort. 

Els Mossos d'Esquadra, però, continuen investigant el succés, ja que no és la primera vegada que els lladres situen aquesta botiga en el seu punt de mira.