Dues mans agafant-se a dos barrots de presó.

Viola la seva filla de 4 anys i els reclusos abusen d'ell a la presó

Els reclusos van fer prendre a l'home de la seva pròpia medicina després d'haver violat la seva filla de 4 anys

Un home, de 25 anys, ha estat acusat de violar la seva filla de només 4 anys. El succés ha tingut lloc a Riohacha, una localitat ubicada a Colòmbia.

El pare de la menor ha estat imputat per un delicte d'accés carnal abusiu contra la seva filla. Tot i que això no va ser tot. Després de l'esgarrifós succés, el destí va voler que l'home visqués en la seva pròpia pell el que li va fer, presumptament, a la seva pròpia filla.

Doncs mentre la menor s'estava sotmetent a les proves pertinents per part de Medicina Legal, l'home va haver de romandre pres en un calabós d'una estació de policia a Riohacha. I, en aquesta presó, els reclusos en van abusar d'ell fent-lo prendre de la seva pròpia medicina.

Una presó
L'home va ser traslladat a una estació de policia a Riohacha, on suposadament van abusar d'ell. | Pixabay
 

L'home està acusat de violar la seva pròpia filla de només 4 anys

Una nena de 4 anys ha estat la víctima d'un abús sexual dut a terme per part del mateix progenitor. La menor va ser traslladada a Medicina Legal i allà, després d'una valoració de l'equip mèdic, es va concloure que havia estat víctima d'una violació per part del seu pare.

«Era un home de 25 anys. Un cop Medicina Legal pren les mostres, es confirma que es dona un abús sexual cap a la menor de 4 anys, comencem a indagar i aquest correspondria al pare biològic de la menor», assenyala l'informe del coronel Gabriel García, comandant de la policia de La Guajira, segons CaracolTV.

Imatge d'un cadàver.
L'informe de Medicina Legal va concloure que el progenitor de la nena de 4 anys la va violar. | Canva
 

Després dels resultats que deriven de les proves practicades per Medicina Legal, l'home va haver de passar a disposició judicial. Així, el progenitor va romandre en un calabós d'una estació de policia a Riohacha, a Colòmbia. I va ser víctima d'abusos per part dels reclusos.

Els reclusos van abusar de l'home que va violar la seva filla

Els reclusos de l'estació de policia a Riohacha, a Colòmbia, haurien fet pagar la violació de la nena al seu progenitor.

L'home va rebre abusos per part dels reclusos que es trobaven en aquest calabós. Sembla que s'ha fet viral un vídeo on es constaten aquests abusos cap a l'home.

Captura del mapa de la localitat de Riohacha, a Colòmbia.
El succés va tenir lloc en una estació de policia a Riohacha, una localitat de Colòmbia. | Google Maps
 

En aquests moments els documents gràfics estan sent investigats, per la qual cosa la policia està treballant per comprovar la veracitat de les imatges.

«Per molt aberrant que hagi estat la situació, aquesta persona ha de ser protegida per les entitats de l'Estat, l'Inpec, la policia que el tenia en custòdia, per garantir que sigui vençut al judici. A més d'això, perquè se'l respectin els seus drets, per més que ell no hagués respectat els drets de la seva filla», va expressar l'advocat penalista Janer Pérez.

Imatge d'un calabós.
El pare de la menor violada serà traslladat a Medicina Legal per esclarir si els reclusos van abusar d'ell. | Canva
 

Com va passar amb la menor, ara el pare de la petita violada serà traslladat a Medicina Legal per comprovar els fets i determinar si finalment va ser violat pels reclusos.

En cas que es demostrés la veracitat dels fets, s'obriria una nova causa contra la persona o el grup de persones que van cometre els fets.

Tot això, sense deixar de banda l'acusació a què l'home està sotmès per haver violat, presumptament, la seva filla de tan sols 4 anys i per la qual haurà de ser jutjat.