YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El violador de Drassanes va atacar amb un pal una altra jove una setmana abans de l'agressió sexual

Va ser detingut per aquest fet i posat en llibertat, a més també va intentar agredir amb dos ganivets a una parella de la Guàrdia Urbana

Violador Drassanes
El presumpte agressor sexual de Drassanes tenia antecedents violents | Instagram: @Gub_Policia_Barcelona

Comença a aflorar els antecedents violents de l'autor d'una violació i agressió a una jove a la zona de Drassanes de Barcelona. En el seu historial delictiu recopilat pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, consta que el passat 14 d'abril va ser detingut després d'haver perseguit i atacat amb un pal una altra jove. Aquesta agressió, segons recollia 'La Vanguardia, es produiria pels voltants del Museu Marítim, molt a prop d'on dies després agrediria sexualment a una dona portuguesa de 37 anys. 

Uns dies abans, també havia protagonitzat un altre incident violent que va provocar el seu arrest. Concretament, el 29 de març hauria atacat amb dos ganivets a una parella de la Guàrdia Urbana que l'acabaria detenint. Per totes dues agressions, només passaria unes hores al calabós abans de tornar als carrers del Raval.  

La policia té proves contundents contra ell

L'home, d'origen marroquí, va ser detingut el passat dissabte després d'agredir sexualment i arrancar una orella a mossegades la matinada del divendres. El treball policial va permetre fer la detenció en molt poques hores, després de localitzar nombroses proves contra ell. 

violador raval
Els veïns del barri feia dies que denunciaven la seva perillositat | Twitter

Les càmeres de seguretat que hi ha pel barri van registrar la seva imatge i diversos testimonis l'han reconegut sense cap mena de dubte. A més, els investigadors van trobar sang de la víctima tant a la seva roba com a les ungles i al lloc dels fets es va localitzar un botó que coincidia amb els dels seus pantalons. 

Ha ingressat a presó provisional 

Va passar a disposició judicial, acusat de dos delictes de lesions i agressió sexual, el passat dimarts 23 d'abril. El jutjat d'instrucció número 23 de Barcelona va decretar el seu ingrés a presó provisional i sense fiança. 

Prèviament a aquesta decisió, va ser entrevistat per un psiquiatre forense que va determinar que podria declarar davant el magistrat. El detingut es va acollir al seu dret a no fer-ho.  


Comentaris

envia el comentari