Succés a Honduras.

Yueldi, el nen de 7 anys que ha mort defensant la seva àvia en una baralla familiar

El petit va morir a mans del seu tiet el qual, després dels fets, va fugir

Tragèdia a Hondures. Un nen de només 7 anys ha mort en un tràgic succés esdevingut a casa seva. I és que el petit va morir a les mans del seu propi oncle quan va intervenir per defensar la seva àvia, que estava sent colpejada per aquest.

Segons informa el mitjà local 'El Heraldo', el crim va passar a la localitat hondurenya de La Plomosa, municipi de Concepción de María, Choluteca. Després dels fets, l'agressor, i oncle de la víctima, va fugir i les autoritats l'estan buscant.

L'agressor es va escapar

El nen, de tan sols 7 anys, va ser identificat com a Yusneidy Martínez. Segons expliquen diversos mitjans hondurenys, l'oncle de la víctima es va presentar al domicili familiar amb la ferma intenció d'atacar la seva germana, Isolina Martínez.

Aquesta, així mateix, va quedar ferida de gravetat amb cops als ulls, cap i braços, a més d'una ferida a la cara en ser atacada amb un matxet.

El nen, en veure la pallissa, va intentar parar la baralla entre el seu oncle i la seva àvia. Minuts després, però, el succés va acabar de la pitjor manera, ja que el nen va acabar morint i l'agressor fugint del lloc dels fets.

Minuts clau

Després de l'agressió, diverses ambulàncies es van presentar fins al lloc del succés per intentar socórrer les dues víctimes de la baralla.

El menor va ser traslladat d'urgència fins a Hospital Regional del Sud en primera instància. Tot i això, les greus ferides que presentava van provocar que els metges optessin per traslladar-lo a un altre centre, l'Hospital Escola d'Hondures (HE).

Encara que la gravetat de les ferides van provocar que el nen acabés morint en el mateix trasllat.

Les autoritats hondurenyes treballen ara sense parar per trobar l'agressor, que es va escapar després dels fets. Segons el relat de l'àvia, aquest va marxar just després de l'atac i no n'han tornat a saber res.

De moment, les autoritats hondurenyes continuen treballant en el cas i no n'han donat cap novetat. Així que els mitjans de comunicació de la república de l'Amèrica Central, resten a l'espera de rebre noves informacions sobre l'estat de la investigació.