Antoni Vargas, nou candidat de FEM Vallmoll a les eleccions municipals 2019.

Antoni Vargas, nou candidat de FEM Vallmoll a les eleccions municipals

Aquest diumenge a les 18.30 hores tindrà lloc l'acte de presentació del nou alcaldable a la sala de reunions de Casa Ballester de Vallmoll

L’agrupació d’electors FEM Vallmoll presentarà aquest diumenge la seva candidatura a l’alcaldia de cara a les properes eleccions municipals d’aquest municipi de l’Alt Camp. De moment,  ja s’ha fet públic qui serà l’alcaldable d’aquesta formació.  Els mateixos membres de l'agrupació han desvelat aquests dies que el vallmollenc Antoni Vargas serà la persona que optarà a l'alcaldia de Vallmoll promocionant l'acte de presentació a través de les xarxes socials. 

Així doncs, Antoni Vargas liderarà com a cap de llista la candidatura per les properes eleccions municipals del 26 de maig per «un canvi al municipi i forma de governar-lo», segons han explicat des de la formació.  Tal com han destacat, la candidatura de FEM Vallmoll presentarà «una llista oberta a la ciutadania, plural, il·lusionada i molt preparada per treballar per un nou projecte de municipi».

FEM Vallmoll es presenta a les eleccions sota el paraigua d’ERC

En aquesta ocasió, però, es presenten sota les sigles FEM Vallmoll-Acord Municipal, la marca amb la qual ERC es presenta en molts ajuntaments. L’acte de presentació d’aquest diumenge dia 10 de març tindrà lloc a les 18.30 hores a la sala de reunions de Casa Ballester de Vallmoll i és obert a tota la ciutadania.  La trobada comptarà també amb la presència de Josep Maria Pallàs, president de la Federació Comarcal d’ERC a l’Alt Camp.

També hi seran presents els regidors de l’equip de govern actual a l’oposició de FEM Vallmoll i els membres de la nova candidatura de FEM Vallmoll-AM. Segons informen des de la formació, en acabar l'acte hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents a l'acte.

Actualment, l'agrupació d'electors FEM Vallmoll té tres regidors a l’oposició a l’Ajuntament vallmollenc, governat pel PSC, amb Josep Lluís Cusidó al capdavant des de fa quasi tres dècades.

Antoni Vargas, una persona vinculada al món de la comunicació i la cultura

El nou alcaldable de FEM Vallmoll ve del món de la comunicació i també està molt vinculat a l'associacionisme cultural al municipi. Per una banda és el director i coordinador del grup d'emissores de Ràdio Valls (HIT 103, FlaixFM i Ràdio Flaixbac) al Camp de Tarragona i és el president d'El Centpeus, Associació Cultural de Vallmoll.