Bolca un camió que transportava 200 porcs a la TP-2031 a Bràfim

A causa de l'incident s'ha tallat la via en els dos sentits de la marxa i els bombers ha enviat tres dotacions

Aquest matí, un camió que transportava porcs ha bolcat a la carretera TP-2031  al terme municipal de Bràfim, a l'Alt Camp. En conseqüència de l'accident, alguns animals han mort per l'impacte i la carretera ha estat tallada al trànsit en tots dos sentits de la marxa. Els Bombers de la Generalitat estan realitzant tasques de neteja i controlant una fuita en el dipòsit de gasoil del vehicle.

El conductor del camió ha sortit il·lès de l'accident

Quan faltaven pocs minuts per les vuit del matí d'aquest dijous, 23 de novembre, un camió que transportava porcs ha bolcat a Bràfim, concretament, a la carretera TP-2031 que passa pel municipi de l'Alt Camp. En aquest sentit, en el vehicle pesant hi havia 200 porcs, segons informa Mossos d'Esquadra, alguns dels quals han mort com a conseqüència de l'impacte. A més, hi ha animals dins i fora del vehicle, a la calçada. D'altra banda, el conductor del camió ha sortit il·lès de l'incident, ja que, segons informen Bombers, no ha quedat atrapat dins la cabina del camió.

El camió bolcat transportava porcs
El camió bolcat transportava porcs | TarragonaDigital

 

A causa de l'accident, s'ha tallat la carretera TP-2031 en tots dos sentits de la via, mentre es realitzen tasques de neteja de la calçada i es retira el vehicle pesant de la carretera. Tanmateix, els Bombers de la Generalitat estan controlant una fuita del dipòsit de gasoil del camió.

Alguns dels porcs del camió han quedat controlats en els camps de conreu que hi havia al costat
Alguns dels porcs del camió han quedat controlats en els camps de conreu que hi havia al costat | VallsDiari