Persones al Pati de Valls amb el cartell de les Decennals

Dolors Farré, alcaldessa de Valls: «Les Festes Decennals tiren endavant»

Quan falta un mes per les festes, els artistes locals transmeten imatge de tranquil·litat amb una fotografia de grup

Compte enrere a Valls per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. «Les Decennals de Valls no perillen, a hores d'ara tiren endavant, estem preparant unes festes segures», ha declarat l'alcaldessa Dolors Farré.

Quan falta just un mes per a la celebració de la Candelera, la ciutat vol transmetre imatge de  tranquil·litat i confiança. Ho ha fet amb una fotografia de grup de tots els  artistes vallencs que prendran part en les festes, feta aquest dilluns al matí a la plaça del Pati. En concret, davant la simbòlica escultura de la Dona que es pentina, que enguany fa 100 anys.

L'Ajuntament garanteix que s'adaptaran les mesures sanitàries que es vagin marcant. De moment no s'aplicaran restriccions als actes de carrer mentre als interiors hi ha el límit del 70% d'aforament.

Durant els deu dies de la Candela s'habilitaran fins a un total de vuit espais. El més ampli serà la vela instal·lada al barri del Fornàs, destinada a actuacions per a grans públics.

Amb una capacitat total de més de 5.000 persones, de moment es limita l'aforament a un 70%, una xifra susceptible de variar en funció de possibles restriccions per part del  Procicat.