Una titella de l'espectacle 'Adéu Peter Pan', un muntatge de la companyia de teatre Festuc, que es podrà veure al Festival Guant de Valls

El Festival Guant de titelles aposta per les companyies catalanes per l'edició d'enguany

Està previst que se celebri a Valls, Alcover i el Morell entre el 3 i el 8 de novembre

La 16a edició del Festival Guantde titelles aposta enguany per les companyies catalanes, davant la situació d'incertesa marcada per la Covid-19. El certamen està previst que se celebri entre el 3 i el 8 de novembre a Valls, tot i que en aquesta edició també hi haurà representacions a Alcover  i el Morell.

S'hi podran veure dues estrenes absolutes: l'espectacle 'Fragile', de Labú Teatre; i 'La (petita) Moby Dick, de la Cia. Eudald Ferré. Durant els dies del festival i fins el 28 de novembre el Teatre Principal de Valls també acollirà una exposició sobre un titella.

L'organització ha apuntat que l'ús de la mascareta  serà obligatori en tot moment i els espectadors s'hauran de posar gel hidroalcohòlic per entrar als recintes.

Pel certamen hi passaran nou companyies de diferents punts del país. Ha estat una aposta de la direcció del festival per recolzar els creadors del territori davant la situació generada per la pandèmia.