Un incendi talla un carril de l'AP-2, al Pla de Santa Maria

Els Bombers hi treballen amb sis dotacions terrestres i tres mitjans aeris

Un incendi forestal talla un carril de l'autopista AP-2, al seu pas pel Pla de Santa Maria, en direcció Lleida. El foc ha començat a cremar cap a les tres de la tarda d'avui diumenge, 5 d'agost, i al lloc dels fets s'hi han desplaçat un total de nou dotacions dels Bombers de la Generalitat —sis terrestres i tres aèries.

Ara per ara, les flames estan controlades i afecten, aproximadament, mitja hectàrea de bosc i matolls a tocar del quilòmetre 206 de l'autopista.

Els Mossos permeten la circulació

Els Mossos d'Esquadra, per la seva part, permeten la circulació en aquest tram per un dels dos carrils del sentit.

Imatge aèria de l'incendi de Bellvei
Imatge aèria de l'incendi de Bellvei | Bombers de la Generalitat

 

Incendi al costat de la C-32, al Baix Penedès

Avui diumenge, 5 d'agost, un altre incendi ha cremat una zona forestal situada a tocar d'una autopista. En aquest cas, les flames han afectat un espai boscós de Bellvei, al Baix Penedès, just al costat de l'autopista C-32 i la carretera C-31.

El foc s'ha desencadenat cap a tres quarts d'una del migdia i els Bombers de la Generalitat hi han enviat vuit dotacions terrestres i cinc unitats aèries, que han pogut sufocar l'incendi. Al lloc dels fets també hi han acudit la policia Local del Vendrell i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Jaume dels Domenys.

Segons les primeres estimacions, l'incendi hauria cremat menys d'una hectàrea de terreny.

La carretera C-31, tallada

La C-31, per la seva part, ha estat tallada al trànsit durant una bona estona.

El Baix Camp, afectat per un nou incendi

Si ahir dissabte, 4 d'agost, un incendi cremava amb violència en un terreny situat als afores de Reus; avui diumenge, 5 d'agost, les flames han afectat el terme municipal de les Borges del Camp.

Pels volts d'un quart de tres de la tarda, el foc s'ha desencadenat en un terreny abandonat situat, precisament, entre els municipis de Maspujols i les Borges. Segons els Bombers de la Generalitat, les flames han calcinat una zona de vegetació plena de matolls i canyes.

Al lloc dels fets, els serveis d'emergència hi han enviat dues dotacions terrestres i un helicòpter bombarder.