Jornada de bàsquet contra el càncer a Valls

El C.B. Valls col·labora amb La Marató de TV3 amb la jornada «Encistella per la Marató»

El pròxim 16 de desembre se celebra la gran jornada benèfica de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, un dels esdeveniments benèfics més importants de l'any. Enguany se celebra la 27a edició de La Marató, els beneficis de la qual aniran destinats a la lluita contra el càncer, com ja es va fer l'any 2012, 2004 i 1994. En el marc d'aquesta jornada, són moltes les activitats que s'han organitzat durant els últims dies per recollir fons i destinar-lo a aquesta causa, una de les darreres activitats s'ha celebrat avui a Valls, es tracta de la jornada «Encistella per la Marató», organitzada pel Club de Bàsquet Valls.

Enguany es celebra la 27a edició de La Marató
Enguany es celebra la 27a edició de La Marató | B.H.

 

Programa de la jornada

El tret de la sortida de la jornada s'ha fet a les 9.00 h amb uns  partits de minibàsquet d'escola  al pavelló Joana Ballart (ubicació on s'han celebrat tots els actes del dia.

A les 12.00 h s'ha dut a terme el concurs de triples seguit d'una flashmob.

L'últim acte del matí ha sigut el partit d'entitats i colles d'amics, el qual s'ha realitzat a les 13.30 h.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha aconseguit recaptar més de 170 milions d’euros
La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha aconseguit recaptar més de 170 milions d’euros | B.H.

 

A la tarda, les activitats han seguit a les 18.30 h amb el partit «Encistella x La Marató», un partit de bàsquet que ha reunit diverses personalitats importants de la ciutat per competir en contra del càncer.

Després del partit, s'ha tancat la jornada amb el concert de clausura «Concert x La Marató».

L'entrada, que validava l'accés a totes les activitats del dia al pavelló Joana Ballart, tenia un cost de 5 €.

Després del partit, s’ha tancat la jornada amb el concert de clausura «Concert x La Marató»
Després del partit, s’ha tancat la jornada amb el concert de clausura «Concert x La Marató» | B.H.

 

Entre totes les seves edicions, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha aconseguit recaptar més de 170 milions d'euros.  L'edició més solidària de totes va ser la de l'any 2012, que justament també estava dedicada a la lluita contra el càncer. En aquella ocasió, es van recaptar més de 12 milions d'euros gràcies a la participació multitudinària de la societat. Enguany, s'espera repetir una xifra tan positiva i contribuir així a facilitar la vida dels malalts de càncer, una malaltia que suposa la 1a causa de mortalitat entre els homes i la segona entre les dones.

Durant tota la jornada s'ha respirat un gran ambient de germanor i companyonia. En ocasions com aquestes, l'esport mostra la seva millor faceta. Més enllà d'una competició que busca treure el millor dels jugadors, el bàsquet també és un joc en equip i, com a tal, reforça la consciència d'equip i, en casos com aquest, de societat. Cal celebrar iniciatives com la del C.B. Valls així com totes les d'altres entitats.

Durant tota la jornada s’ha respirat un gran ambient de germanor i companyonia
Durant tota la jornada s’ha respirat un gran ambient de germanor i companyonia | B.H.