Imatge de les obres al Convent de les Arts d'Alcover

Alcover reprèn la programació cultural amb una quinzena de propostes durant la primavera

A causa de la pandèmia, el Carnet del Convent de les Arts de la temporada passada no es cobrarà i el d'aquesta temporada serà gratuït

La programació de Cultura Alcover encara els mesos d’abril a juny de 2021 amb una quinzena de  propostes de diferents disciplines i per a tots els públics. El Convent de les Arts  esdevindrà de nou l’epicentre de l’activitat cultural amb nous espectacles i també recuperant aquells que no es van dur a terme a causa de la pandèmia, mantenint el compromís amb artistes i companyies.

Aquest és el cas de Josquin in Memoriam  d’Ensemble o Vos Omnes, cor a cappella referent de les nostres comarques que converteix la història de la música en la música de la història a través de la figura del compositor renaixentista Josquin Desprez (18 d’abril a les 19.00 h). És el cas també de la proposta d’autoficció 360 grams d’Ada Vilaró que ens parlarà de bellesa, càncer i vida (30 de maig a les 19.00 h) i també del concert de la SUU, que s’havia de celebrar per Festa Major, i que es durà a terme al pavelló de les escoles on presentarà el seu darrer treball Ventura (26 de juny a les 19.00 h).

Les noves propostes de la temporada venen marcades per la música clàssica en clau d’humor de l’exitosa comèdia Tenors  (9 de maig a les 19.00 h) i el teatre musical per als més menuts amb la premiada Kl’aa, la teva cançó (6 de juny a les 10.30 h i a les 12.00 h). Cal destacar els lligams que la residència d’artistes del Convent de les Arts està generant amb FiraTàrrega, la fira de teatre referent, que ens acosta els seus programes Circuit Nòmada amb Camí a l’escola (25 d’abril a les 18.00 h) i el Suport a la creació amb  Acte de fe (23 de maig a les 19.00 h).

Carnet del CA gratuït

També cal sumar el 23 d’abril, Sant Jordi, festivitat del llibre i de la rosa, amb parades de llibres i roses durant tot el dia a la plaça Nova, la presentació de la novel·la No me llames loca de l’alcoverenc Josep M. Girona (16 d’abril a les 19.00 h), les pel·lícules incloses en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana i el Liceu a la fresca amb la projecció de La bohème.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, el Carnet del Convent de les Arts de la temporada passada no es cobrarà i el de la present temporada serà gratuït.