La terminal d'embarcament de l'aeroport de Reus plena de passatgers fent cua per facturar

L'aeroport de Reus estrenarà connexió amb Bielorússia aquest estiu

Belavia Belarusian Airlines anuncia dos vols setmanals a partir del mes de juny

L'Aeroport de Reus estarà connectat, a partir del mes de juny, amb Minsk, capital de Bielorússia. La companyia aèria Belavia posarà en marxa, aquesta temporada d'estiu, dos vols directes setmanals entre totes dues ciutats a partir de 105 euros el trajecte. L'empresa l'ofereix, al mercat bielorús, com una possibilitat de volar directament a la Costa Daurada, i fa incís en el bon temps com a reclam.

Al web de Belavia Belarusian Airlines ja s'anuncia que, a partir de 4 de juny s'oferiran dos vols setmanals entre Minsk i Reus segons ha informat Diari Més i ha pogut corroborar aquest mitjà. A la seva versió en anglès, anuncia la connexió amb Reus com «l'aeroport més convenient per a turistes que escullin l'assolellada Costa Daurada com a lloc per descansar».

Dos vols setmanals d'anada i tornada

Els vols s'ofereixen els dijous i diumenges a partir del 4 de juny amb l'esperança «que sigui més convenient per als nostres passatgers per viatjar als seus llocs turístics preferits». La durada del trajecte és de 3 hores i 45 minuts segons l'empresa i els bitllets es podran adquirir per 105 euros només l'anada en la modalitat 'light' i per 218 euros l'anada i la tornada també en modalitat 'light'.

L'anada, de Minsk a Reus, sortirà a tres quarts de nou del matí (8.45 h) de la capital bielorussa i la tornada, operada amb el mateix avió, s'enlairarà de Reus als volts de dos quarts d'una del migdia (12.25 h). La diferència horària és de dues hores, fet que implica que el vol d'anada arribi a Reus a dos quarts d'onze del matí hora local (10.30 h). El de tornada, en canvi, arribarà a les sis i deu minuts, hora de Minsk. És la primera vegada que l'aeroport tindrà una connexió estable amb Bielorússia.

L'aeroport supera el milió de passatgers el 2019

La infraestructura de l'àrea metropolitana ha superat el milió de passatgers durant el 2019, una xifra que satisfà els pronòstics previs. Està immers, a més, en les obres de millora de la terminal, a més d'haver d'entomar el repte de suplir la pèrdua de Thomas Cook, l'operador britànic que va fer fallida a finals del mes de setembre deixant milers de passatgers a terra i desenes de vols cancel·lats.