Imatge d'un dispositiu dels Mossos d'Esquadra durant el toc de queda

El Govern prorroga el toc de queda en 28 municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Rebaixa de nou la incidència acumulada, que ara se situa al llindar dels 125 casos per cada 100.000 habitants

El Govern de la Generalitat ha decidit prorrogar les mesures de contenció davant la Covid-19 que acaben aquest divendres, entre elles el toc de queda. Per a fer-ho ha rebaixat de nou el llindar de la incidència acumulada en els municipis de més de 5.000 habitants. 

Els nous criteris fixen el llindar dels 125 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies. Això fa que un total de 148 municipis mantinguin aquesta restricció, que ha de ser validada com sempre pel TSJC. Les restriccions tindrien una validesa d'una setmana a partir d'aquest divendres 20 d'agost.

28 municipis del Camp i l'Ebre

Entre aquests 148 municipis n'hi ha 28 que són del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. D'aquests, vint es troben per sobre dels 125 casos per cada 100.000 habitants, i els altres vuit estan envoltats per municipis que tenen aquesta incidència. Al Camp de Tarragona torna a la llista Altafulla, que havia demanat aquesta mesura després dels problemes amb 'botellons' nocturns.

A banda d'Altafulla, a la llista hi ha Tarragona, Reus, el Vendrell, Calafell, Cunit, l'Arboç, Cambrils, Roda de Berà, Salou, Valls, Cambrils o Vila-seca. També hi ha Alcover, Constantí, Montblanc, Mont-roig, Riudoms, la Canonja, la Riba, Vilaverd, i Vinyols i els Arcs.

A les Terres de l'Ebre es mantindria el toc de queda a Amposta, l'Ametlla de Mar, Mora d'Ebre, Ulldecona, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja.