Un nen pintant

El Port de Tarragona enceta el cap de setmana cultural amb el Minipop de Sant Magí

Darrera setmana per visitar ‘Indestructibles. Una mirada al futur de l’Àfrica’ i gaudir de les visites guiades gratuïtes al nou Museu del Port

Durant aquest cap de setmana, el Port de Tarragona disposa de moltíssimes opcions culturals per a tota classe de públics.

El dissabte 21 d’agost, el Minipop de Sant Magí es trasllada a la placeta del Refugi 1 del  Moll de Costa amb tallers i concerts.  De les 11.30 a les 13.30 hores, hi haurà dos tallers, jocs d’aigua i música a doll. 

Tenint en compte les condicions sanitàries actuals, és imprescindible confirmar l’assistència a través del web entradium.com. Les activitats seguiran el protocol de seguretat Covid-19.

El primer taller, amb el títol ‘MisterKARTON’, consistirà en la construcció d’instruments musicals amb materials individuals on la canalla podrà gaudir fent volar la seva imaginació per acompanyar la seva inspiració musical, amb el suport d’una persona encarregada. S’organitzarà en grups de 10 persones per quatre torns diferents. 

I el segon taller  ‘Molinets de paper’  serà per a 10 persones que s’organitzaran fins a sis torns diferents, amb una durada aproximada de vint minuts cada sessió.


Agenda

⎯  Escape room digital. ‘El misteri de l’arxivera’. Us atreviu a descobrir el misteri de l'arxivera?  Impulsa: Arxiu del Port. S’hi pot accedir des de la pàgina web del Port de Tarragona o a través d'aquest enllaç.

⎯  PortAutors 2021 del Teatret del Serrallo. Podeu consultar les bases de PortAutors 2021, la mostra musical de l’any, a les xarxes socials de PortAutors, del Teatret del Serrallo i al web del Port. Convocatòria oberta fins al 20 de setembre de 2021.

El Museu del Port. Redescobriu-lo amb visites guiades gratuïtes:  dissabte 21 d’agost a les 19 h i diumenge 22 d’agost a les 12.30 h en català, i divendres 20 d’agost a  les 19 h i dissabte 21 d’agost a les 12.30 h en castellà. Aforament molt limitat. Reserva prèvia: museuport@porttarragona.cat 

Horari: de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges, d’11 a 14 h. Dilluns tancat.  Entrada gratuïta. Aforament limitat.

MPTalaxarxa. El Museu del Port dona a conèixer les seves col·leccions mitjançant la descripció d’un objecte. Manteniu-vos atents a les seves xarxes @museuporttarragona.

Educa Digital. El Museu del Port ofereix al món educatiu els seus tallers més emblemàtics, de forma digital, al voltant del Port i de la mar. Activitats amb reserva prèvia a museuport@porttarragona.cat. 

Minipop -Tallers i concerts a la placeta del Refugi 1. Dissabte 21 d’agost de 2021, de les 11.30  a les 13.30 hores. Dos tallers, jocs d’aigua i música a doll. Assistència al web entradium.com.

EXPOSICIONS 

‘Indestructibles’  de Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez. Tinglado 1. Fins al 29 d’agost. L’horari  és de dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenge: d’11.00 a 14.00 hores. Dilluns tancat. Entrada  lliure i aforament limitat segons normativa.  

Exposició Fotoperiodisme premi Mañé i Flaquer.  Tinglado 2. Fins al 5 de setembre. L’horari és  de dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenge: d’11.00 a 14.00 hores. Dilluns tancat. Entrada lliure i aforament limitat segons normativa.