port

El Port de Tarragona s'obre al mercat internacional en una important fira comercial a Alemanya

Tindrà lloc a la ciutat de Munic entre dimarts 4 i divendres 7 de juny

El Port de Tarragona formarà part aquesta setmana d'una important fira comercial a la ciutat de Munic, a Alemanya. La fira Transport Logistic agruparà més de 2.000 expositors d'empreses de tot el món i espera rebre més de 60.000 visitants entre aquest dimarts, 4 de juny, i el pròxim divendres dia 7. Això implica un aparador a gran escala entre centenars d'empreses de transport, operadors logístics i empreses de serveis de més de 60 països diferents, on el Port de Tarragona serà present.

Una important delegació de l'Autoritat Portuària —encapçalada pel president del Port, Josep Maria Cruset— representarà la institució a la trobada. «És una gran oportunitat per promocionar els nostres serveis i donar a conèixer noves infraestructures  que ja estan a disposició de les empreses que vulguin implantar-se al Port de Tarragona», ha valorat la institució. Sectors com la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL), la terminal de contenidors o les terminals intermodals de 'La Boella' i 'Puerto Centro' són els principals atractius empresarials que ofereix el Port.

La fira internacional 'Transport Logistic' de Munic reuneix més de 2.000 expositors i espera rebre més de 60.000 visitants

El Port de Tarragona aspira a promocionar la seva projecció internacional i a consolidar-se com un dels grans atractius empresarials i econòmics de la Mediterrània en el seu sector. La dinàmica de l'Autoritat Portuària des dels darrers anys, especialment el 2018, camina cap a la consolidació com un dels principals focus de referència per a mercaderies i creuers de la costa mediterrània, tal com avalen els més de 56 milions d'euros que van ingressar durant el darrer any.

També et pot interessar