Frederic Recasens

Imatge de Frederic Recasens

Frederic Recasens és És llicenciat en periodisme per la URV, Màster en Gestió de la Comunicació Política i electoral per la UAB i en Direcció de comunicació corporativa per OBS Business School. També té formació en copywriting, publicitat programàtica y linkbuilding.

Amb experiència professional al sector de la comunicació durant més de 20 anys, ha treballat a El Vallenc, a Canal Reus TV i a Cadena Cope Tarragona. En l'àmbit de la comunicació institucional , ha sigut cap de premsa i gerent del Partit Popular de Tarragona i cap de gabinet de les regidories de Seguretat Ciutadana i Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Reus.

Des de 2014 forma part de l'empresa Edicions Digitals del Camp, com a director del departament de publicitat i posteriorment com a director periodístic, a la vegada que ha coordinat també l'estratègia de màrqueting digital i la producció de contingut de marca i publicitari de Tarragona Digital. 

Actualment forma part de l'equip de redacció i de SEO del grup empresarial i a nivell de Tarragona Digital, segueix realitzant la secció de cinema.

El meu Linkedin | El meu Twitter | El meu correu electrònic 

Notícies publicades
imatge de Rachel Weiszt, Emma Stone i Olivia Colman, actrius protagonistes de 'La favorita'
grandes-arte-cine-tarragona
estrenes-cinema-tarragona-4-gener-2019
aragones-visita-carme-forcadell-preso-catllar
doble-dosi-dhumor-protagonitzat-dani-rovira-als-cinemes
cluster-tic-cat-sud-empreses-tarragona-volum-negoci
cartellera-cinema-tarragona-23-novembre-2018
estrenes-cinema-tarragona-9-novembre-2018
estrenes-cinema-tarragona-31-octubre-2018
halloween-envaeix-cartellera-cinema