Frederic Recasens

Imatge de Frederic Recasens

Frederic Recasens és És llicenciat en periodisme per la URV, Màster en Gestió de la Comunicació Política i electoral per la UAB i en Direcció de comunicació corporativa per OBS Business School. També té formació en copywriting, publicitat programàtica y linkbuilding.

Amb experiència professional al sector de la comunicació durant més de 20 anys, ha treballat a El Vallenc, a Canal Reus TV i a Cadena Cope Tarragona. En l'àmbit de la comunicació institucional , ha sigut cap de premsa i gerent del Partit Popular de Tarragona i cap de gabinet de les regidories de Seguretat Ciutadana i Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Reus.

Des de 2014 forma part de l'empresa Edicions Digitals del Camp, com a director del departament de publicitat i posteriorment com a director periodístic, a la vegada que ha coordinat també l'estratègia de màrqueting digital i la producció de contingut de marca i publicitari de Tarragona Digital. 

Actualment forma part de l'equip de redacció i de SEO del grup empresarial i a nivell de Tarragona Digital, segueix realitzant la secció de cinema.

El meu Linkedin | El meu Twitter | El meu correu electrònic 

Notícies publicades
Imatge de portada de la secció el semafor de Tarragona Digital
Imatge del Tanatori Municipal de Reus
Pati del Palau de la Diputació de Tarragona
Pla curt de la rectora de la URV, María José Figueras
Imatge aèria de les instal·lacions del moll d'Andalusia del Port de Tarragona
cup-considera-cas-innova-organitzacio-criminal-demana-penes-preso-fins-18-anys
cas-innova-protagonitza-curtmetratge-que-mostra-detalls-trama-corrupcio-reusenca