La Cavalcada de Reis a Castellvell del Camp en imatges

Castellvell arrenca les festes de Nadal amb un grapat d'activitats

Els actes més destacats són la Festa de l'Oli Nou, la Cavalcada de Reis, que aquest any els Reis arribaran amb cotxe d'època, i el Concert de Nadal

Un any més, l'època de l'any més màgica de totes arriba a Castellvell del Camp i per celebrar el Nadal, el municipi organitza diverses activitats per a totes les edats. Des de l'Ajuntament asseguren que «hem volgut oferir un Nadal participatiu, popular, familiar i que transmeti la joia de donar per acabat un any i començar-ne un altre amb la il·lusió de millorar sempre». Els actes que s'emmarquen dins de la campanya de Nadal començaran el divendres, 13 de desembre, i s'allargaran fins al Dia de Reis. 

Encesa de llums i solidaritat amb La Marató

L'encesa de llums de Nadal  serà l'encarregada de donar el tret de sortida a aquesta festivitat i il·luminarà els carrers de la vila durant aquestes dates. L'encesa es farà el divendres,  13 de desembre, a les 19.00 hores  des de la plaça de Catalunya. Aquest cap de setmana, amb motiu de la celebració de La Marató de TV3, a Castellvell també s'organitzaran diverses activitats solidàries  per ajudar a aportar un granet de sorra a aquesta iniciativa.

Tradicions nadalenques de Castellvell del Camp i l'arribada dels Reis Mags

La gran novetat d'aquest any és la Festa de l'Oli Nouque, per primera vegada, coincideix amb la tradicional Festa de la Banya per celebrar la independència de Castellvell de Reus l'any 1854. Durant la jornada podreu gaudir d'un esmorzar i d'un sopar popular. La diada finalitzarà amb un correfoc dels Diables Banyuts. Si parlem de tradicions de Castellvell, tampoc ens podem oblidar del Concert de Nadal, que aquest any celebra la seva 21a edició i podrem escoltar-hi peces de Boccherini, Vivaldi, Haendel i Tradicionals Catalanes.

correfoc de la Festa de la Banya de Castellvell del Camp
Imatge del correfoc final de la Festa de la Banya de Castellvell del Camp | Banyuts de Castellvell

Abans d'acabar les festes nadalenques, no ens podem oblidar de la Cavalcada de Reis, on durant el vespre del dia 5 de gener, tots els veïns i veïnes del municipi surten als carrers a recollir els caramels i les llaminadures que reparteixen els patges dels reis i els mateixos Reis Mags d'Orient. Aquest any, Ses Majestats arribaran amb espectaculars cotxes d'època.  Una de les nits més màgiques de l'any on, l'endemà, els infants trobaran els balcons i les terrasses plens de regals que els han dut els tres Reis. Podeu consultar el programa d'actes de Nadal sencer en aquest enllaç.