Fito Luri posa punt i final al Festival Accents 2018 a Riudoms

El concert del cantautor reusenc es va ajornar el passat desembre a causa d'una greu afonia

El Teatre Auditori del Casal Riudomenc serà l'escenari del concert de Fito Luri per tancar el Festival Accents 2018. El cantautor reusenc estarà acompanyat de tota la seva banda al complet i interpretarà el seu disc 'Cru' el dissabte 12 de gener a les 20 hores a Riudoms. Aquesta serà la darrera actuació del festival, després que s'ajornés el passat mes de desembre, per motius de salut.

Fito Luri actuarà aquest dissabte a Riudoms

Totes aquelles persones que van adquirir una entrada pel concert que s'havia de realitzar el passat 1 de desembre han de saber que són vàlides per l'actuació de Fito Luri d'aquest dissabte al Casal Riudomenc. Tanmateix, també es poden comprar noves entrades per l'actuació de cantautor reusenc a Riudoms, que serà l'últim concert d'aquesta edició del Festival Accents 2018. La suspensió de l'anterior concert va ser causada per una greu fonia, segons van explicar els organitzadors de l'espectacle.

A més, l'actuació a Riudoms tindrà caràcter solidari, ja que recaptarà fons pel petit Nikolai. En aquest sentit, per cada exemplar del disc 'Cru' venut, es donarà 5 euros íntegres, els quals aniran a parar a un espai de psicomotricitat que necessita el Nikolai i que es pot seguir a Instagram @lasaventurasdenikolai. Tots aquells que comprin el disc del cantautor reusenc Fito Luri s'emportarà de regal una ampolla de Vermut Miró, ja que l'empresa reusenca s'ha sumat a la causa solidària.

Les entrades anticipades pel concert al Teatre Auditori del Casal Riudomenc de Riudoms d'aquest dissabte 12 de gener, ja estan a la venda al preu de 10 i 8 euros. Tanmateix, a la taquilla, el dia del concert, tindran un preu de 14 i 12 euros.