Dues persones fent un brindis a la muntanya de Mont-roig

Descobreix els secrets de Mont-roig i Miami Platja el cap de setmana

Respira, gaudeix de la calma i visita els imprescindibles de Mont-roig del Camp i Miami Platja

La millor manera de gaudir de la calma i d’assaborir el paisatge mediterrani de Mont-roig Miami és fent un tast de cadascuna de les virtuts d’aquesta localitat. Des de Mont-roig Miami Turisme han preparat tot un itinerari amb el qual podreu visitar els imprescindibles. Només així descobrireu els encants, orígens i tot el que rodeja a aquesta població del Baix Camp

Podeu començar el dia amb una visita al Mas Miró. És ben sabut que l'obra i l'univers de Joan Miró es van gestar en aquesta població tarragonina, en el marc estricte del Mas Miró i de les terres que l'envolten. És allà on el 1911, després d'una malaltia, l'artista va decidir dedicar-se a la pintura.

Un cop acabada la visita — sigui teatralitzada, amb audioguia o fent el joc digital —, ja podreu descobrir els punts del paisatge emocional de Joan Miró, que us portaran fins al nucli de Mont-roig

Imatge de l'exterior del Mas Miró
L'univers de Joan Miró es va gestar a Mont-roig | MONT-ROIG MIAMI TURISME

Ja que sereu al nucli antic, podeu recórrer els seus carrers de forma lúdica, divertida i completament autònoma a través del joc de descoberta 'Mont-roig enigmàtic', ideal per jugar-hi en família mentre desxifreu els enigmes. 

Si us ve de gust un bon àpat,  podreu fer el vermut  o el dinar en qualsevol dels bars o restaurants de Mont-roig. Així podreu agafar energies per continuar amb l’itinerari fent una excursió fins a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, iniciant la ruta al popular i fresc barranc de la Mina de les Nines

Imatge de la ruta de la Mina de les Nines
La ruta de la Mina de les Nines connecta Mont-roig amb l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca | MONT-ROIG MIAMI TURISME

Un cop dalt a l’Ermita, és pràcticament obligat descansar i observar les magnífiques vistes del Camp de Tarragona des de la petita ermita de Sant Ramon. I si després de tot encara us queden forces, podeu apropar-vos a l’Areny, passant per la Cova Foradada i les escales del Diable, on gaudireu d’una posta de sol des de l’Ermita, un paratge de postal. 

Imatge dels Arenys a la Costa Daurada
Mont-roig té espais espectaculars per gaudir de les postes de sol | MONT-ROIG MIAMI TURISME

Però l’itinerari no acaba aquí. Encara hi ha més opcions per recórrer aquesta població del Baix Camp. Després de dinar, també podreu visitar alguna de les barraques de pedra seca del terme, us sorprendran realment, sobretot la del Jaume de la Cota. 

Després podeu apropar-vos fins als miradors i punts fotogràfics de les fantàstiques cales de Miami Platja i baixar en alguna d’aquestes i fer-hi un castell d’arena o remullar-vos els peus a l’aigua.

Imatge d'una cala a Miami Platja
Aprofita per gaudir de les platges i cales de Miami Platja | MONT-ROIG MIAMI TURISME

Per acabar el dia, no hi ha millor opció que fer un refresc  o  sopar en algun dels bars o restaurants de Miami Platja i per últim, immortalitzar el fabulós dia fent-vos una foto a les  lletres del passeig Marítim de Miami Platja.

Hi ha opcions per a tots els gustos i públics, així que no hi ha excusa per quedar-se a casa. I si tot i això, us heu quedat amb ganes de més, a Mont-roig i Miami Platja hi trobareu la vostra casa de vacances de la Costa Daurada.

Exterior de la nova església de Mont-roig
Respira, gaudeix de la calma i visita els imprescindibles de Mont-roig del Camp i Miami Platja | MONT-ROIG MIAMI TURISME