Un ocupa s'enfila en una grua de 20 metres a Vinyols i els Arcs per reclamar justícia

L'ocupa enfilat a dalt la grua a Vinyols, segueix al seu damunt 48 hores després

Els agents li van retirar la furgoneta que tenia aparcada i al gos que estava lligat al seu vehicle

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’alerta, passades les vuit del matí del passat dijous, 21 de febrer que hi havia un ocupa de 51 anys, enfilat en una grua d’obres de 20 metres a la zona de la Fontcoberta al municipi de Vinyols i els Arcs. A hores d’ara, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, aquest home segueix a dalt de la grua reivindicant-se, després de quedar-se fora del domicili que es trobava ocupant il·legalment. En aquest sentit, demana que se li tornin les seves pertinences, les quals haurien quedat al seu interior.

A més, després de més de 48 hores a dalt de la grua, se li ha retirat la furgoneta que estava aparcada a prop d’on està l’home pujat, així com el gos que estava lligat a la roda del vehicle. Pel que fa a l’animal, li estan buscant una ràpida adopció, perquè no acabi a l’Última Llar.

Un ocupa s'enfila en una grua de 20 metres a Vinyols i els Arcs per reclamar justícia
Un ocupa s'enfila en una grua de 20 metres a Vinyols i els Arcs per reclamar justícia | Gerard Recasens

Més de 48 hores a dalt d’una grua en forma de protesta

Segona nit que passa l’home a dalt de la grua i segueix negant-se a baixar, per continuar amb les seves reivindicacions. Després de sortir de la casa que ocupava il·legalment, el propietari de l'immoble va canviar el pany, quedant en el seu interior totes les seves pertinences. Per aquest motiu, reclama que se li retornin totes les seves propietats que hi havia en l’interior de l’habitatge.

Per fer possible que baixi de dalt de la grua, Mossos d’Esquadra i Bombers han intentat la mediació, donat el perill que hi ha, però no ha estat possible. En les hores que l’ocupa ha passat a dalt la grua, se li ha retirat la furgoneta que tenia aparcada i el seu gos, el qual estava lligat al vehicle esperant al seu propietari.

El gos de l'ocupa enfilat a la grua
El gos del protestant esperava el seu amo fent la migdiada | Facebook

 

Busquen una llar al gos de l’home enfilat a dalt la grua

La protesta de l’home a la zona de la Fontcoberta a Vinyols i els Arcs s’està seguint de ben a prop a través de les xarxes socials i hi ha preocupació pel que fa al gos de l’home. Després d’estar lligat a la seva furgoneta, la policia es va endur a l’animal i, si en les pròximes hores no se’n fa càrrec ningú, acabarà a l’Última Llar. Segons expliquen a les xarxes socials, l’home té intenció de recuperar el seu gos, però fins que no baixi, l’animal necessita una casa.

Els veïns es queixen dels sorolls durant la nit

Les protestes que està realitzant l’ocupa a dalt de la grua està creant malestar entre els veïns de la zona de la Fontcoberta de Vinyols i els Arcs. L’home ha estat moltes estones  pegant cops a la grua, fet que ha molestat, fent passar una mala nit als veïns i veïnes.