Nova onada de robatoris al nucli antic de Castellvell del Camp

En aquesta ocasió han entrat a robar a casa del mossèn del poble i a altres domicilis | L'Ajuntament treballa per extremar la vigilància al poble

Al poble de Castellvell del Camp, a la comarca del Baix Camp ha tornat  l'onada de robatoris a domicilis. En aquesta ocasió la víctima ha estat un home gran, concretament el mossèn del poble al qual van entrar a robar a casa seva mentre ell hi era dins i un en un altre domicili. A aquests robatoris també se li sumen d'altres que s'han efectuat en les darreres setmanes, així com intents de robatori els quals la majoria es porten a cap al nucli antic del poble.

Tornen els robatoris a Castellvell

El veïnat de Castellvell del Camp està atemorit pel conjunt de robatoris que s'estan portant a cap al poble, normalment a cases situades al centre de Castellvell. El passat dimecres 31 de juliol van entrar a robar a casa del mossèn del poble i aquest robatori s'hi sumen d'altres com ha pogut confirmar l'Ajuntament.

A finals de juliol va haver-hi un intent de robatori durant el dia  que va ser frustrat gràcies a la rapidesa dels veïns en avisar a la policia. Fa dos mesos Castellvell ja va patir una onada de robatoris amb gairebé una desena en menys de dos mesos

Han robat a la casa del mossèn

En el cas del robatori al mossèn del poble, segons la família, es va produir a la nit quan l'home estava dormint i ell no es va adonar que li havien entrat a robar. Els lladres, bàsicament, es van  emportar diners i papers de l'interior de la casa. Va ser quan el mossèn es va despertar al matí quan va descobrir que havien entrat a robar a casa seva i va posar una denúncia a la policia.

L'Ajuntament aposta per extremar la vigilància

Segons el veïnat del poble, darrerament també s'han produït  intents de robatori a domicilis. En aquest sentit fonts de l'Ajuntament de Castellvell del Camp confirmen que s'han efectuat aquests actes delictius i que estan treballant conjuntament el cos de la policia per extremar la vigilància al poble. D'altra banda expliquen que han alertat a la població de la recent onada de robatoris per donar a conèixer els fets que s'estan produint.

La manera d'actuar, acostuma a ser la mateixa, entren a les cases a través de finestres o forçant la porta per robar sense importar si els propietaris hi són a dins. Fa uns mesos es van comptabilitzar fins a set robatoris i un intent a Castellvell del Camp, una  situació que té alarmada a la població del municipi.