La platja de Torredembarra el 18 de febrer del 2020, un mes després del Gloria

Baix a Mar recupera enguany la celebració de la Festa de Sant Joan

L'atleta Berta Castells serà l'encarregada de fer el pregó

Després d'un any de parèntesi a caua de la pandèmia, Baix a Mar recupera enguany la celebració de la Festa de Sant Joan, patró del barri. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torredembarra i l’Associació de Veïns de Sant Joan han presentat la recuperació de la festa, amb un programa farcit d'activitats i que comptarà amb mesures anti-Covid.

La Festa de Sant Joan de Baix a Mar se celebrarà entre el 23 i el 26 de juny i el programa d'actes, que es pot consultar en el següent enllaç, inclou concerts, l'ofici solemne, pirotècnia, havaneres i sardanes.

El programa d'actes

El diumenge 20 juny hi haurà dos actes previs: la regata de llaguts, organitzada per l'Associació de Rem Vogadors de Baix a Mar Torredembarra, i la V Trobada de Vela Llatina, organitzada per Orsapop.

El dimecres 23 de juny es donarà el tret de sortida oficial amb l'enlairament de coets a càrrec del Ball de Diable de Torredembarra i el pregó de l'atleta Berta Castells, que tindrà lloc a la plaça d'Antoni Roig i Copons.

La Nit de Sant Joan

De cara a la Nit de Sant Joan, l'Ajuntament de Torredembarra recomana que els grups siguin reduïts, que es faci ús de la mascareta, que es respectin les distàncies de seguretat i que hi hagi higiene de mans. Així mateix, des del consistori es recorda que les aglomeracions no estan permeses.

L'Ajuntament de Torredembarra també reitera que si es fa ús de pirotècnia no es pot fer servir gel hidroalcohòlic.

Festa del Quadre i Santa Rosalia

D’altra banda, el regidor de Festes, Raúl García, ha explicat que s’està treballant en l’organització de la Festa del Quadre (15 de juliol) en la mateixa línia que la Festa de Sant Joan, amb actes amb aforament limitat i reserva prèvia.

De cara a la Festa Major de Santa Rosalia (4 de setembre), el regidor ha assenyalat que s’encaren amb optimisme, tot esperant que les restriccions per la pandèmia permetin fer més activitats.