Bar de la piscina d'Altafulla.

A concurs l'explotació del bar de la piscina d'Altafulla per aquest estiu

Fins el proper 10 de juny es poden presentar ofertes

Altafulla ja es prepara per la imminent arribada de la temporada d'estiu. És per aquest motiu que, des del passat divendres, 24 de maig, ja es poden presentar ofertes per al concurs d'explotació del bar que es troba a les instal·lacions de la piscina municipal, al carrer de l'alcalde Pijuan de la localitat.

El bar de la piscina municipal d'Altafulla, a licitació per aquest estiu per mil euros

El cost que haurà d'abonar l'adjudicatari d'aquest servei serà de 1.000 euros més una fiança retornable de 300, quantitats que haurà d'abonar abans de començar a explotar aquest servei, cosa que podrà fer per un termini de 85 dies, entre els propers 22 de juny i 15 de setembre —tot i que la piscina, el vas, tancarà el 8 de setembre. L'horari d'obertura del bar serà de dos quarts de nou del matí a dotze de la nit els dies feiners, i de dos quarts de nou del matí a una de la matinada els divendres, dissabtes i vigílies de festiu.

Mitjançant el contracte d'adjudicació que es faci un cop determinat el resultat d'aquesta licitació iniciada tot just divendres passat, l'adjudicatari del bar de la piscina estarà obligat a oferir servei de begudes fredes i calentes, àpats —entrepans, com a mínim—, i també s'haurà de fer càrrec del manteniment i de la neteja de les instal·lacions que se li cedeixen, a més de buidar i netejar les papereres.

Les ofertes es poden presentar fins el 10 de juny

Aquelles persones físiques o jurídiques interessades, doncs, a explotar el servei de bar de la piscina municipal d'Altafulla de cara al proper estiu, poden presentar les seves ofertes fins el proper dilluns, dia 10 de juny, a les dues del migdia. Tot seguit es farà l'adjudicació per a un servei que s'ha de posar en marxa dissabte 22 del mateix mes.

També et pot interessar