Diversos cotxes de Policia Local i Mossos, en un carrer de Torredembarra

Detinguts 11 vegades en 8 mesos els joves que viuen en un 'xalet ocupa' de Torredembarra

L'alcalde, el cap de la Policia Local i el cap de l'ABP dels Mossos es reuneixen amb els veïns, que fa mesos que viuen atemorits

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, el cap de la Policia Local, Miguel Ángel Marchal, i el cap de l’Área Bàsica dels Mossos d’Esquadra del Tarragonès, Ramon Franquès, s’han reunit durant el migdia d’avui dimecres, 17 de febrer, amb una representació de veïns i veïnes del carrer de les Mimoses i els seus voltants, arran de la problemàtica generada per un grup de joves que viuen en un xalet ocupat, uns fets que avançava TarragonaDigital fa tot just una setmana.

Durant la reunió, l’alcalde i els caps policials han explicat les diferents accions que es duen a terme des de fa mesos, entre les quals tot un seguit de detencions. Precisament, l’última va ser ahir a la tarda per robatori a l’interior d’un vehicle, menys de vint-i-quatre hores després d’un altre arrest que es va produir dilluns al vespre.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Onze detencions des del mes de juliol

Segons han explicat les autoritats policials, des del mes de juliol de 2020 i fins al 16 de febrer de 2021 s’han produït un total d’11 detencions, principalment per robatoris amb força en habitatges i en vehicles, però també per resistència i desobediència a l’autoritat i furt. Entre març de 2020 i gener de 2021, també s’han realitzat 22 denúncies administratives per incompliment de les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19 i de l’Ordenança de Civisme i Convivència.

Alhora, entre els mesos de gener de 2020 i febrer de 2021, la Policia Local de Torredembarra ha comptabilitzat 19 incidents relacionats directament amb l’habitatge on viuen aquests joves, al carrer de les Mimoses, i també s’han registrat 10 successos més relacionats amb persones que hi viuen. L’Ajuntament, per la seva part, reitera que es continua treballant des de tots els àmbits per minimitzar els efectes d’aquesta situació.