Incendi en una casa del carrer de Cristina de Suècia, a Roda de Berà

El foc l'ha provocat un electrodomèstic i els Bombers de la Generalitat han pogut extingir les flames en uns vint minuts

Aquest dilluns, 7 de gener, quan passaven pocs minuts d'un quart de sis de la tarda, s'ha produït un incendi en una casa abandonada de Roda de Berà, situada al carrer de Cristina de Suècia d'aquesta localitat del Baix Gaià. Les flames, que s'han desencadenat en un electrodomèstic, no han provocat danys personals. Segons les primeres informacions facilitades pels Bombers de la Generalitat, a l'interior de l'habitatge s'hi hauria sentit una petita explosió just abans que es produís l'incendi.

Al lloc dels fets hi han treballat els Bombers i també el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a banda de diverses unitats de la Policia Local rodenca. Els bombers han extingit les flames en uns vint minuts.

Els bombers han extingit el petit incendi de Torredembarra ràpidament.
El 5 de gener, els Bombers van extingir un petit incendi a Torredembarra | Twitter / @AjTorredembarra

 

Crema una caseta abandonada a Torredembarra

Durant la tarda del 5 de gener, els Bombers de la Generalitat van rebre l'alerta d'un incendi en una caseta abandonada ubicada en una zona sense edificar del municipi de Torredembarra. L'avís, de les 15.51 hores, va activar una dotació, que es va desplaçar fins a l'àrea coneguda com a Marítima Sud. El foc es va produir a l'interior d'una petita construcció de ciment i, segons l'Ajuntament de Torredembarra, les flames no van afectar la vegetació ni cap element privat.

Els Bombers van poder extingir l'incendi en menys d'una hora, fet que indica que les flames van ser més aviat minses. Tot i això, al lloc de l'incident es va aixecar una petita cortina de fum i la caseta abandonada va quedar ennegrida. Ara per ara, es desconeix l'origen del foc.