Campus Multiesport de Setmana Santa a Torredembarra.

Obren les inscripcions del Campus Multiesport de Setmana Santa a Torredembarra

La data límit, tot i que les places són limitades, serà el 9 d'abril

Torredembarra comptarà aquesta Setmana Santa, un any més, amb un Campus Multiesport que organitza la Regidoria d’Esport de l'Ajuntament de la vila i el Consell Esportiu del Tarragonès i que tindrà lloc del 15 al 18 d’abril, és a dir, de Dilluns a Dijous Sant, ambdós inclosos. La data límit per inscriure-s'hi és el proper dimarts, dia 9 d’abril. La dada més rellevant, però, és el preu de l’activitat, que és molt assequible: només caldrà pagar dotze euros per nen, una taxa que facilita que tothom hi pugui participar, tot i que cal tenir en compte que les places són limitades.

El Campus Multiesport de Setmana Santa a Torredembarra s'obre per primera vegada als nens de P-3

Per primera vegada, també hi podran participar infants de P-3. D'aquesta forma, els nens nascuts entre el 2005 i el 2015,  podran practicar nombrosos esports: circuits de psicomotricitat i equilibri, inflables, jocs de punteria, tallers didàctics, ritmes, piscina i jocs aquàtics, gimcanes i miniolimpíades, iniciació als esports col·lectius i d'implement, i rocòdrom.

L’horari del campus, que com hem dit se celebrarà entre el 15 i el 18 d'abril —de Dilluns a Dijous Sant— serà de nou del matí a una del migdia. A més a més, també es podrà optar pel servei d’acollida entre dos quarts de nou i les nou del matí i entre la una i dos quarts de dues del migdia. Per tancar la seva participació en aquest campus, els participants tindran un obsequi.

Les famílies que vulguin apuntar els seus fills al Campus Multiesport de Setmana Santa que es farà a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra ho poden fer a través del web previst per formalitzar les inscripcions i fer el pagament corresponent. Un cop fet aquest tràmit, la butlleta d'inscripció s'haurà de fer arribar a la recepció del pavelló Sant Jordi de Torredembarra  en horari de dilluns a divendres, de vuit del matí a nou de la nit, o enviar-la per mail a esport@torredembarra.cat.

També et pot interessar