Malestar a l'Ajuntament de Roda per «les crítiques injustes» del regidor socialista Josep Antoni Benedicto

Un grup de treballadors es confessa cansat de «la denúncia gratuïta» de l'edil als plens i de què «s'embruti injustificadament» la seva feina diària

L'Ajuntament de Roda de Berà està  a punt de tancar un any 2019 intens, un any electoral  on l'anterior equip govern —convergent— s'ha fet fort amb el canvi de marca a les sigles municipalistes 'Tria Roda' i on governa, de nou, en solitari i en minoria amb l'aval dels seus sis regidors. El 2019, però, acabarà amb una part dels treballadors municipals molestos, molt molestos, i no miren al govern. Miren, de fet, a una de les veus més protagonistes de l'actual oposició rodenca.

El malestar s'adreça a l'actual portaveu del PSC a Roda, Josep Antoni Benedicto. Els treballadors indignats es confessen molt cremats amb l'actitud «de crítica agra» que l'edil els adreça a través de l'altaveu públic dels plenaris, una estratègia que els professionals entenen que «embruta de manera injustificada la gestió que fem» des dels budells del consistori.  «Em sembla injust el seu to [...]; la seva denúncia és gratuïta perquè no són incidències que tinguin cap transcendència», es queixen, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital. Se senten qüestionats, pressionats, angoixats i atacats per les formes de Benedicto.

«Nosaltres només som treballadors, senyor Benedicto, nosaltres no fem política!»,  denuncien els treballadors

Els professionals defensen que  «el senyor Benedicto no trobarà ni una sola vegada que des dels departaments no s'hagi atès qualsevol demanda que hagi formulat», i posen l'accent en «l'angoixa afegida que suposa no saber per on sortirà» el regidor del PSC cada cop que hi ha plenari. «Nosaltres només som treballadors,  senyor Benedicto: nosaltres no fem política»,  li recorden.

Les protestes i l'ambient tèrbol són resposta a les insinuacions que Josep Antoni Benedicto ha fet públicament sobre la feina dels tècnics de la casa i una hipotètica mala praxis,  o sobre elevar anècdotes puntuals i justificades a la categoria de greus faltes on acusa, directament, al personal del consistori. Segons ha pogut confirmar aquest mitjà, no és la primera vegada que l'actitud del portaveu socialista aixeca espurnes entre els treballadors de l'Ajuntament.

També et pot interessar