Ciutadans Torredembarra.

Ciutadans desvela els primers llocs de la llista a Torredembarra i Roda de Berà

La formació els ha fet públics aquest divendres, 12 d'abril

Si tot just fa una setmana Ciutadans confirmava que Toni Cruz serà de nou el cap de llista de la formació a Torredembarra, aquest divendres, 12 d'abril, el partit ha anunciat els llocs capdavanters de la seva candidatura.

A la llista hi repeteix el també regidor en els darrers quatre anys, Javier Ramírez, però no ho fa el també edil Juan Carlos Hurtado, número 2 el 2015, que abandonarà l'Ajuntament segons ha anunciat en els darrers dies al partit, després de mesos d'allunyar-se de la resta del grup municipal, segons el mateix Hurtado ha reconegut en diversos cercles polítics.

Ciutadans Torredembarra.
Els sis primers candidats de Ciutadans a Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

Els primers llocs de la llista de Ciutadans a Torredembarra el 2019

Així doncs, Ciutadans presentarà a la Torre la següent llista electoral pel que fa a als llocs alts:

  1. Toni Cruz
  2. Javier Ramírez
  3. Noelia González
  4. Ariadna Tevar
  5. Toni Gallardo
  6. Sergio Marchal

Cruz, de 48 anys, i Ramírez, de 24, ja han exercit com a regidors al llarg del present mandat. La resta de llocs alts de la llista, ja sense Juan Carlos Hurtado, incorpora nous noms. La número 3, Noelia González, de 38 anys, va cursar estudis a la Cambra de Comerç de Tarragona en tècniques de marqueting i venda i ha treballat els darrers vint anys al comerç local torrenc.

Ariadna Tevar, de 19 anys, és estudiant de Dret i Relacions Laborals i Ocupació i serà la número 4 de la llista. Toni Gallardo, de 71 anys i coordinador local del partit i ex regidor de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, ocuparà el lloc 5; mentre que Sergio Marchal, el 6, té 22 anys i està implicat en diverses entitats del municipi.

José Ibort.
José Ibort serà el cap de llista de Ciutadans a Roda de Berà per tercera vegada. | TarragonaDigital.com

 

José Ibort, cap de llista per tercera vegada a Roda de Berà

La formació també ha fet públics els principals candidats que presentarà a les eleccions del pròxim 26 de maig a Roda de Berà, municipi que va ser, l'any 2011, un dels primers on el partit va tenir representació política. Com aquell 2011, i com també el 2015, qui repetirà enguany com a cap de llista serà José Ibort, que en l'últim mandat ha estat acompanyat al consistori per Toni Bernal.

Aquests són els primers llocs de la seva tercera candidatura electoral a Roda de Berà:

  1. José Ibort
  2. Toni Bernal
  3. Isidro de Quesada

Ciutadans també ha desvelat que presentarà candidatura  al Catllar, amb Jordi Porta com a número 1, així com a altres municipis del Tarragonès.

També et pot interessar