Un equip d'arbocencs prendran part a l'Oxfam Trailwalker.

L'Arboç dona 150 euros a un equip local per fer la marxa solidària Oxfam Trailwalker

És un desafiament per acostar aigua a persones que ho necessitin

L'Ajuntament de l'Arboç aportarà 150 euros a l'equip Bec i Pota, un grup d'arbocencs que mirarà de completar el desafiament solidari de la marxa Oxfam Trailwalker. Per a poder prendre-hi part, cada equip es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros, que es destinen al projecte d'Oxfam d'acostar aigua potable a més persones. El consistori ha fet aquesta aportació per ajudar al grup arbocenc a arribar a aquesta xifra.

La Trailwalker és un desafiament esportiu que consisteix a recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores. No es tracta d'una cursa de relleus ni tampoc cal fer-la corrents, ja que es pot completar caminant, però sí que és indispensable que els quatre membres de l'equip comencin i acabin junts. Qui vulgui col·laborar amb l’equip Bec i Pota perquè puguin realitzar la Oxfam Trailwalker ho pot fer en aquest enllaç.

Sisè aniversari de Terra i Taula

Per altra banda, el col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula celebrarà el pròxim dimarts 9 d’abril, al Celler Avgsvts Forvm i a les 19.00 hores, l'acte del seu 6è aniversari, en el qual presentaran l’apadrinament del 2019, que aquest any recau en el grup de rock vendrellenc Lax’n’ Busto. També es presentaran els nous integrants del col·lectiu, Antoni Torrens Basora, Rafael i Teresa Margalef, i Mary Herrera.

L'acte de presentació vindrà acompanyat d’una degustació gastronòmica en què l’eix vertebrador serà l’avellana i l’arròs dels nous membres de Terra i Taula, combinada amb els productes de la comarca. Aquestes degustacions de tots els cuiners aniran maridades amb vins dels cellers del territori. Igualment, hi haurà música en viu a càrrec de la formació penedesenca Jazzul. D'aquesta manera, Terra i Taula compleix ja sis anys d'activitat promocionant els productors i els cuiners de la comarca.

També et pot interessar: