Un arbre de grans dimensions cau al mig de la carretera a Cunit

L'arbre tallava l'accés a la urbanització Costa Cunit i l'han hagut de retirar els Bombers

Primer ensurt del nou temporal de pluja i vent que s'espera per aquest dijous a la tarda i demà divendres durant tot el dia. Un arbre de grans dimensions ha caigut al mig de la carretera que va fins a la urbanització de Costa Cunit, tallant l'accés a aquesta. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 13.39 hores i han desplaçat dues dotacions al lloc dels fets, que han treballat per retirar l'arbre caigut.

Tot i les dimensions de l'arbre, ningú ha resultat ferit per la caiguda. Els Bombers han acabat retirant l'arbre al cap d'uns minuts i a primera hora de la tarda l'accés a Costa Cunit ja tornava a estar obert. Aquesta ha estat la primera actuació que els Bombers han hagut de fer relacionada amb el temporal que està arribant al sud de Catalunya, especialment al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, i que ha obligat a Protecció Civil a tornar a activar el Pla Inuncat.

Activen de nou el Pla Inuncat

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha avisat que el nou temporal preveu que  des de la tarda d’avui i fins al vespre de demà es poden acumular més de 100 litres per metre quadrat en 24 hores al terç sud de Catalunya. Les comarques del Baix Ebre i el Montsià són les que tenen un nivell d'alerta més gran, però el temporal podria desplaçar-se fins al Tarragonès. Per això s'ha demanat precaució en els desplaçaments, sobretot en zones pròximes a les rieres o inundables.

Desperfectes a la Bisbal del Penedès

Tot això quan molts municipis encara estan solucionant els desperfectes que va causar la cua de l'huracà Leslie la nit del passat diumenge al dilluns. A la Bisbal del Penedès, la brigada municipal està treballant per arranjar els desperfectes causats per les fortes pluges en zones que han quedat erosionades o impracticables pel pas de l’aigua, com ara camins, carrers o alguns trams del torrent. També es van causar desperfectes en alguns murs de pedra seca, la xarxa de clavegueram i diversos tubs de la xarxa d’aigua, que van quedar al descobert.