Eva Molina i Jerónimo García.

El Bellvei Negre dona a conèixer els guanyadors de l'edició del 2021

'Las alas rotas de la libélula', d'Eva Molina i de Jerónimo García, ha obtingut el primer premi

La cinquena edició del Bellvei Negre, celebrada aquest passat cap de setmana, ja compta amb els seus guanyadors. Eva Molina i Jerónimo García s'han endut el primer premi amb la novel·la 'Las alas rotas de la libélula'. El finalista ha estat Raúl Montilla, amb 'El lamento del Urco'.

El veredicte es va donar a conèixer aquest passat dissabte en una edició que es va fer en format virtual per les restriccions imposades pel coronavirus. El certamen ha estat organitzat per l'Ajuntament de Bellvei, Serial Ediciones i Bellvei Ràdio, amb Ramon Valls com a comissari.

Resultat molt ajustat

Ramón Valls va destacar que les puntuacions del jurat havien estat «tan ajustades» que la diferència de punts entre la novel·la guanyadora i la finalista va ser de només 0,25 punts. Els altres finalistes també van quedar a prop i és que, segons Valls, tots deu tenien «nivell per guanyar el premi». L'editora de Serial Ediciones, María Tortosa, va lamentar no poder ser a Bellvei en un acte presencial i va desitjar començar a treballar en les edicions dels dos guanyadors.