Els joves de la Bisbal que han començat la formació del projecte 'Intregra'ls'.

La Bisbal del Penedès forma joves perquè entrin a treballar a una empresa del municipi

Es tracta d'una empresa que necessitarà augmentar la plantilla aviat

La Bisbal del Penedès ha iniciat aquesta setmana una formació per a joves d'entre 18 i 24 anys de cara a la seva futura incorporació a una empresa del municipi que haurà de fer una ampliació de personal. Segons l'Ajuntament de la Bisbal, l'empresa en qüestió necessitarà «contractar un elevat nombre de treballadors». La formació es fa a l'Hotel d'Entitats de la Bisbal, en el marc del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

Tot plegat forma part del projecte 'Integra'ls' que es va presentar el passat novembre, el qual té l'objectiu d'ocupar persones amb risc d'exclusió als polígons industrials que hi ha al municipi. El programa formatiu està impulsat per la Cambra de Comerç, en col·laboració amb la regidoria d'Ocupació de la Bisbal. Hi prenen part un total de 21 persones que, durant divuit dies, rebran una formació específica sobre els llocs de treball que requereix l'empresa.

Presentació de Talent Femení a la Bisbal

La Bisbal també té més notícies relacionades amb l'àmbit empresarial. El dijous 21 de febrer hi haurà la presentació de l'Associació Empresarial Talent Femení, a les 20.00 hores a l'auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC). La presentació anirà a càrrec de la presidenta de l'entitat, Susana Villagrasa. Talent Femení és una associació de dones emprenedores, empresàries i professionals, sense afany de lucre, que es constitueix «amb la finalitat d’esdevenir una xarxa de contacte i de suport mutu, que permeti millorar i assolir amb èxit els reptes que la vida presenta al sexe femení».

L'associació vol ser un punt de trobada de dones amb inquietuds i aptituds que puguin posar en comú talent i capital humà, per assolir els seus somnis i objectius empresarials. Un dels seus objectius és donar visibilitat a la dona treballadora. D'igual manera, treballen en projectes que millorin la situació de les dones víctimes de violència masclista. Cada any donen premis a dones emprenedores i fan un dinar en el qual conviden a alguna dona rellevant.