El bus a demanda del Vendrell.

El bus a demanda del Vendrell segueix creixent i marca un rècord d'usuaris a l'agost

L'empresa gestora del servei anuncia diverses correccions per adaptar-se encara més a les necessitats dels usuaris

El PASBUS, el bus a demanda que va entrar en funcionament fa deu mesos al Vendrell, segueix creixent. Si abans d'activar-se hi havia prop de 300 usuaris mensuals al servei de bus local, ara la xifra s'ha multiplicat per quatre. I segueix en augment.

«L'increment no s'atura i el passat mes d'agost vam tenir més de 1.400 usuaris», ha apuntat el regidor de Transports, Rubén Gràcia. El gerent de l'empresa Autocars del Penedès, que gestiona el servei, ho corrobora. «Cada dos mesos tenim una pujada important d'usuaris, el que ens certifica l'encertat de l'aposta», afirma Josep Sivill.

Correccions per seguir millorant

Per seguir millorant i adaptant-se a les necessitats dels usuaris, l'empresa ha anunciat que farà diverses «correccions». L'objectiu és ser encara més eficients, per continuar augmentant el nombre d'usuaris sense fer quilòmetres de més.

El bus a demanda ha permès una connexió més gran dels nuclis exteriors amb el centre de la ciutat. Per això parades com les de Mas Borràs, els Masos 2, la Muntanyeta o el càmping Vendrell són de les més usades. Els viatges són per a assumptes de treball, estudis, visites mèdiques o per anar a comprar al centre.