Vista del passeig marítim de Calafell.

Calafell engega la campanya de bons de descompte i el Vendrell n'anuncia la repetició

A Calafell es posen en circulació 20.000 bons de deu euros | Al Vendrell es faran noves campanyes a la primavera i la tardor del 2022

Calafell ha engegat la segona campanya de bons de descompte al comerç local. Des d'aquest dijous 2 de desembre, cada ciutadà major d'edat es pot descarregar sis bons de descompte per valor de deu euros en aquesta web. Es poden bescanviar fins al 19 de desembre a les compres a partir dels 30 euros als comerços adherits a la campanya.

En total són 20.000 els bons que Calafell ha posat en circulació, el que suposa una inversió de 200.000 euros de l'Ajuntament. L'alcalde, Ramon Ferré, ha destacat que aquest import suposa el doble que el que hi dediquen altres municipis més grans, en referència al Vendrell. «És la mostra del nostre compromís amb el comerç i la recuperació de l’economia local», ha afirmat Ferré.

Des del govern local confien que es gastaran tots els bons, cosa que generarà un impacte de 600.000 euros al comerç local. Una de les particularitats de la campanya és que no cal estar empadronat al municipi per gaudir-ne. Aquesta és la segona edició dels bons de descompte que impulsa Calafell, després de la del novembre del 2020.

El Vendrell anuncia dues edicions més pel 2022

On tot just ha acabat la campanya de descompte és al Vendrell, amb un gran èxit de participació. Segons el consistori, s'han descarregat un 99% dels 10.000 bons que es van posar en circulació entre el 12 i el 30 de novembre.

Els bons resultats han encoratjat al govern local a repetir l'experiència. L'alcalde, Kenneth Martínez, ha avançat que durant el 2022 es faran dues edicions més de la campanya, a la primavera i a la tardor. Des del Comerç del Vendrell també s'ha valorat de forma molt positiva la iniciativa.

Les campanyes de bons de descompte al comerç local s'han dut a terme els últims mesos en molts municipis del Camp de Tarragona. Compten amb el suport de la Cambra de Comerç tarragonina.