Salva Rodríguez i Rubén Gràcia.

Gran demanda: els vendrellencs es bolquen amb els bons de descompte del comerç local

Més de 9.000 ciutadans es descarreguen els bons durant el primer cap de setmana

El Vendrell va posar en marxa el passat divendres 12 de novembre la campanya de bons de descompte del comerç local. L'Ajuntament i Comerç del Vendrell —l'antic CIT— han posat en circulació 10.000 bons per valor de deu euros cadascun. Cada ciutadà se'n pot descarregar un màxim de quatre a través d'aquesta pàgina web.

La resposta dels veïns ha estat molt positiva, fins al punt que pràcticament s'han esgotat tots els bons en el primer cap de setmana. Segons el regidor de Comerç, Rubén Gràcia, fins a aquest diumenge ja s'havien descarregat 9.200 bons dels 10.000 que hi ha. 

Això no vol dir que, quan s'esgotin els prop de 800 que queden, ja no se'n puguin aconseguir més. Tal com ha recordat Gràcia, un cop descarregats hi ha set dies per a fer-los servir. Passat aquest temps, els bons tornen a alliberar-se perquè altres ciutadans els puguin descarregar.

Un 20% dels bons, ja bescanviats

Salva Rodríguez, president del CIT del Vendrell, ha apuntat que en els primers tres dies s'han bescanviat ja 2.200 dels 9.000 bons descarregats. Això suposa prop d'un 20% del total. Per usar cada bo s'ha de fer una compra mínima de 30 euros en algun dels comerços adherits.

Fins ara, segons l'Ajuntament, hi ha prop d'un centenar d'establiments del Vendrell que s'han adherit a la campanya. Des del CIT han afegit que a partir del divendres es començaran a alliberar aquells bons que no s'han bescanviat. Això farà que hi hagi una nova tongada de descàrregues.

Aquells ciutadans que s'hagin descarregat els bons, però no els facin servir en els set dies hàbils, no podran tornar a baixar-ne de nous. La campanya s'allargarà fins al 30 de novembre, i s'encavalcarà amb la del Black Friday. Altres municipis de la comarca com Cunit i Calafell també impulsen campanyes de bons de descompte.