Carrer comercial del Vendrell.

Tot a punt per a la campanya de bons de descompte del comerç vendrellenc

Cada persona podrà descarregar fins a quatre bons

L'Ajuntament del Vendrell i el CIT ja tenen a punt la campanya de bons per dinamitzar el comerç local. La iniciativa es va aprovar al ple municipal el passat mes de maig i es durà a terme aquest mes de novembre. En total es posaran en circulació 10.000 bons que tindran un valor de deu euros cadascun.

Cada ciutadà, amb el seu DNI, es podrà descarregar un màxim de quatre bons. Aquests es podran utilitzar als comerços que s'hagin adherit a la campanya, però sempre amb compres superiors als 30 euros. Així, per cada 30 euros que es comprin, hi haurà un descompte de deu euros.

Del 12 al 30 de novembre

A partir del 2 de novembre es començarà la captació d'establiments per a la campanya. Els ciutadans els podran descarregar a partir del 12 de novembre, en una campanya que s'allargarà fins a finals de mes. Això sí, en el moment que es descarrega un bo, hi ha set dies per fer-lo servir abans que caduqui.

La campanya costa 118.000 euros, dels quals 100.000 es destinen a l'emissió dels bons i 18.000 són per cobrir les despeses de gestió. L'Ajuntament del Vendrell preveu que es generi una xifra de negoci de 300.000 euros als comerços locals.

Amb aquesta mesura es vol contribuir a incrementar el consum i ajudar els establiments locals després dels mesos de pandèmia. L'alcalde, Kenneth Martínez, ha recordat que aquesta campanya de bons se suma a les tres línies d'ajuts directes que s'han impulsat. Altres municipis com Calafell també han posat en marxa iniciatives com les dels bons de descompte.